Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
UAB Barcelona Summer School

Preguntes freqüents

Quan comença i finalitza el període d'inscripció? 

La fase d' inscripció del primer i segon període s'inicia el 29 de gener de 2024 per estudiants NO UAB. Els estudiants UAB s'hi podran registrar a partir del mes d'abril. Les dates límits per inscriure's seran el 2 de juny pel primer període i el 25 de juny pel segon. 

Puc triar només un curs per període?

Per evitar superposicions en els horaris, només és possible inscriure's en un curs per període. En total, pots inscriure't en fins a 2 cursos, un durant el primer període i un altre durant el segon període. Els estudiants poden validar fins a 12 crèdits ECTS, 6 crèdits ECTS per curs.

És limitat el nombre d'estudiants per classe?

Sí, el nombre d'estudiants per classe és limitat. Recomanem encaridament que l'alumne s'inscrigui tan aviat com s'obri el període d'inscripció per a assegurar el seu lloc en el seu curs de preferència.

La meva plaça al curs està confirmada encara que no hagi procedit al pagament?

La plaça en els nostres cursos de la UAB Barcelona Summer School només estarà assegurada quan rebem el pagament. Una vegada que s'hagi inscrit, l'estudiant tindrà l'opció de pagar directament la tarifa o pagar-la més tard. Si opta per pagar més tard, ha de tenir en compte que el pagament s'ha de fer durant els següents 7 dies accedint a aquesta pàgina web i seleccionant "Pagaments pendents per TPV".

Com se m'informarà si la sol·licitud té èxit?

Una vegada que rebem el pagament, t'enviarem un correu electrònic d'acceptació amb més detalls sobre la UAB Barcelona Summer School i el curs que hagis seleccionat.

Puc canviar de curs?

Els canvis de cursos només estaran permesos sota circumstàncies extremes. Si us plau, llegeix  amb atenció el contingut dels cursos per assegurar-te que compleixen amb les teves expectatives i necessitats. L’equip de coordinació no està obligat a acceptar canvis un cop s’ha realitzat la matrícula.

Hauria d'estar matriculat en una universitat per ser acceptat?

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d'assignatures de grau en diverses àrees que està oberta a estudiants de grau, postgrau i doctorat. No obstant això, si tens un títol de grau i no estàs matriculat actualment en una universitat, posa't en contacte amb nosaltres a summer@uab.cat. 

Quina és l'assistència necessària per obtenir el certificat?

És obligatori assistir a un mínim de el 80% de les classes per obtenir el certificat de la UAB Barcelona Summer School. 

Es graven les classes en línia?

Sí, les classes dels cursos en línia queden registrades. Després, si tens un compromís previ, com un examen, que es realitza durant l'horari d'el curs d'UAB Barcelona Summer School, podràs veure la classe posteriorment. Si us plau, informa sempre a l'organització i al professor amb antelació. Recomanem encaridament participar sempre en la classe inicial i en les sessions individuals.

Quina és la política de reemborsament?

El reemborsament de la tarifa es farà només en els casos en què hi hagi circumstàncies que estiguin fora de control de l'estudiant, com el rebuig de la Visa, i que no permetin que l'estudiant participi en el curs.

Què passa si es cancel·la el meu curs?

Encara que es cancel·len molt pocs cursos, la UAB Barcelona Summer School es reserva el dret de cancel·lar un curs si no s'han matriculat suficients alumnes. T'informarem amb setmanes d'antelació sobre aquesta situació i podràs modificar la teva matrícula a un altre curs o sol·licitar la devolució de l'import del curs.

Quina documentació he de lliurar durant el procés d'inscripció?

Tingueu preparada la següent documentació per al procés d'inscripció:

  • El certificat acadèmic de l'any acadèmic actual
  • Una foto d'identificació
  • Una còpia del seu passaport, DNI o NIE

Podeu trobar les instruccions d'inscripció aquí

Què és la tarifa per reserva anticipada?

Si et matricules abans del 15 de maig, et beneficiaràs d'un descompte del 20% de la tarifa regular de la UAB Barcelona Summer School, que és de 910 euros per a estudiants internacionals i no-UAB.

On es duen a terme els cursos?

Si el teu curs és presencial, els cursos de la UAB Barcelona Summer School s'imparteixen al Campus de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). El Campus de la UAB és un entorn natural amb els millors serveis: esport, oci, cultura i allotjament i es troba a 35' del centre de Barcelona en tren. 

Com preparo el meu viatge a Barcelona?

Consulteu la secció "Assegurança mèdica i visats". Pel que fa a l'allotjament, oferim diferents opcions que es poden trobar aquí.