Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
UAB Barcelona Summer School

Allotjament al campus de la UAB

Vila Universitària - Residències

La Vila Universitària és l’àrea residencial del campus de la UAB, situada en un terreny natural rodejat de verds parcs i boscos. Amb l’ambient confortable i relaxant que ofereix la Vila no trigaràs en sentir-te com a casa. Només uns pocs minuts a peu separen la Vila Universitària de la estació de tren de Bellaterra, la qual gaudeix de connexió directa amb el centre de Barcelona (a només 20 km de distància), al que també és fàcil accedir-hi per carretera. Des de l’àrea residencial, a peu, es poden abastar les facultats de la UAB i més de 40 centres de recerca.

Dintre de la Vila universitària hi ha 812 apartaments de diferents formes i mides amb capacitat d’allotjar fins a 2.193 persones (alguns estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).

 

Tots els apartaments tenen una habitació amb dos llits, un lavabo, una cuina totalment equipada i una sala d’estar. Les tovalloles i la roba de llit estan incloses. Totes les cambres tenen accés a Wi-Fi. 

 

Per a més informació, visiteu el lloc web.
Per a les reserves: contacteu amb l'Ania Torrell. Haureu d’explicar-li que esteu inscrits a la UAB Barcelona Summer School per tal d’obtenir un descompte especial. Utilitzeu “UABSUMMER2024” com a codi promocional i rebreu condicions especials a l’hora de reservar.

Si us plau, tingueu en compte que només hi ha apartaments i dormitoris disponibles a partir de l’1 de juliol de 2024.
 

Hotel Campus

Les 104 habitacions del Hotel Campus estan totalment equipades amb aire condicionat i calefacció, nevera “mini-bar”, TV per satèl·lit, escriptori, lavabo, caixa forta digital i accés Wi-Fi lliure.
 
Per a més informació, visiteu el lloc web.


Serveis i Prestacions de l'Àrea Residencial del Campus UAB

  • 2 restaurants i 1 cafeteria al Hotel Campus
  • 2 bars/restaurants a la recepció de l’àrea residencial
  • Piscina descoberta, camp de futbol, pista de volleyball platja. 2 taules de ping-pong, 2 cistelles de basquetbol i jardí.
  • Papereria i botiga de llaminadures, verduleria, bugaderia i dues terminals ATM.
  • Servei de seguretat 24/7
  • Wi-Fi a l’exterior