Vés al contingut principal

Preguntes freqüents

Puc triar només un curs per període?

Per evitar superposicions en els horaris, només és possible inscriure's en un curs per període. En total, pots inscriure't en fins a 2 cursos, un durant el primer període i un altre durant el segon període. Els estudiants poden validar fins a 12 crèdits ECTS, 6 crèdits ECTS per curs.

 

És limitat el nombre d'estudiants per classe?

Sí, el nombre d'estudiants per classe és limitat. Recomanem encaridament que l'alumne s'inscrigui tan aviat com s'obri el període d'inscripció per a assegurar el seu lloc en el seu curs de preferència.

 

La meva plaça al curs està confirmada encara que no hagi procedit al pagament?

La plaça en els nostres cursos de la UAB Barcelona Summer School només estarà assegurada quan rebem el pagament. Una vegada que s'hagi inscrit, l'estudiant tindrà l'opció de pagar directament la tarifa o pagar-la més tard. Si opta per pagar més tard, ha de tenir en compte que el pagament s'ha de fer durant els següents 7 dies accedint a aquesta pàgina web i seleccionant "Pagaments pendents per TPV".

 

Com se m'informarà si la sol·licitud té èxit?

Una vegada que rebem el pagament, t'enviarem un correu electrònic d'acceptació amb més detalls sobre la UAB Barcelona Summer School i el curs que hagis seleccionat.

 

Sol·licitar canviar el curs que has seleccionat:

Quan et matriculis a la UAB Barcelona Summer School 2023, has de seleccionar el curs que prefereixes fer durant la teva estada a Barcelona. En el cas que hagis de canviar de curs només per motius acadèmics, tindreu la possibilitat de canviar-lo durant el primer dia de classe de 12 a 14 h CEST enviant aquest document de sol·licitud a summer@uab.cat. Aquesta modificació només s'efectuarà si el nou curs seleccionat té disponibilitat i si el motiu del canvi és per motius acadèmics. Rebràs la nostra decisió a principis de l'endemà. Formulari de sol·licitud del canvi d'assignatura (1r període) i formulari de sol·licitud del canvi d'assignatura (2n període).

 

Hauria d'estar matriculat en una universitat per ser acceptat?

La UAB Barcelona Summer School comprèn una oferta formativa d'assignatures de grau en diverses àrees que està oberta a estudiants de grau, postgrau i doctorat. No obstant això, si tens un títol de grau i no estàs matriculat actualment en una universitat, posa't en contacte amb nosaltres a summer@uab.cat.

 

Quina és l'assistència necessària per obtenir el certificat?

És obligatori assistir a un mínim de el 80% de les classes per obtenir el certificat de la UAB Barcelona Summer School.

 

Es graven les classes en línia?

Sí, les classes dels cursos en línia queden registrades. Després, si tens un compromís previ, com un examen, que es realitza durant l'horari d'el curs d'UAB Barcelona Summer School, podràs veure la classe posteriorment. Si us plau, informa sempre a l'organització i al professor amb antelació. Recomanem encaridament participar sempre en la classe inicial i en les sessions individuals.

 

Quina és la política de reemborsament?

El reemborsament de la tarifa es farà només en els casos en què hi hagi circumstàncies que estiguin fora de control de l'estudiant, com el rebuig de la Visa, i que no permetin que l'estudiant participi en el curs.

 

Què passa si es cancel·la el meu curs?

Encara que es cancel·len molt pocs cursos, UAB Barcelona Summer School es reserva el dret de cancel·lar un curs si no s'han matriculat suficients alumnes. T'informarem amb setmanes d'antelació sobre aquesta situació i podràs modificar la teva matrícula a un altre curs o sol·licitar la devolució de l'import del curs.

 

Quina documentació he de lliurar durant el procés d'inscripció?

Tingueu preparada la següent documentació per al procés d'inscripció:

  • El certificat acadèmic de l'any acadèmic actual
  • Una foto d'identificació
  • Una còpia del seu passaport, DNI o NIE

Podeu trobar les instruccions d'inscripció aquí.

 

Què és la tarifa per reserva anticipada?

Si et matricules abans del 1 de mayo, et beneficiaràs d'un descompte de el 20% de la tarifa regular de la UAB Barcelona Summer School, que és de 910 euros per a estudiants internacionals i no-UAB.

 

On es duen a terme els cursos?

Si el teu curs és presencial, els cursos de la UAB Barcelona Summer School s'imparteixen al Campus de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). El Campus de la UAB és un entorn natural amb els millors serveis: esport, oci, cultura i allotjament i es troba a 35' del centre de Barcelona en tren.

 

Com preparo el meu viatge a Barcelona?

Consulteu la secció "Assegurança mèdica i visats". Pel que fa a l'allotjament, oferim diferents opcions que es poden trobar aquí.