Māster Oficial - Gestiķ, Organitzaciķ i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics

Presentaciķ

El màster de Gestió, Organització i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics (MMOBE, MSc) és un màster oficial de recerca, d'un any de dedicació completa (60 ECTS), que es focalitza en temes de gestió i de negocis. Té una clara orientació internacional  i està organitzat per tres dels departaments universitaris espanyols de més prestigi en aquests camps. La docència s'impartirà als campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (octubre a abril) i de la Universidad Pública de Navarra (abril a maig). La defensa dels treballs de final de màster tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears a mitjans de setembre.


Aquest màster ha estat acreditat com excel·lent i ha obtingut la distinció International Master's Programme (IMP) per part de la Generalitat de Catalunya.

El màster ofereix formació especialitzada i avançada en el camp de la recerca empresarial que aborda dos objectius:

  • una formació inicial rigorosa en recerca empresarial i les seves dimensions més rellevants;
  • una anàlisi de les decisions que prenen els directius i dels problemes que afecten les empreses.
Amb aquests objectius, s'utilitzen eines avançades d'anàlisi dels camps de l'economia, de l'estadística, de l'econometria i de la recerca operativa. Aquest doble objectiu d'oferir una base sòlida per a l'anàlisi quantitativa i per a l'anàlisi de problemes empresarials concrets mostra que el MMOBE adopta un enfocament únic i diferenciat. L'estudi de problemes empresarials, des de la perspectiva de la recerca, requereix dedicar esforços especials a l'abstracció i a la resolució de problemes.

Aquest enfocament es complementa amb la contribució d'idees i teories que no només ajuden a comprendre els problemes sinó també a desenvolupar eines que facilitin la gestió d'entitats tan sofisticades i complexes com poden arribar a ser les empreses. Per tant, els dos conceptes que marquen l'orientació científica del MMOBE són el de l'anàlisi en profunditat i el de la preocupació per la gestió i direcció d'organitzacions complexes.

Sortides professionals

L'objectiu principal del MMOBE és formar professionals de l'estudi conceptual i quantitatiu d'organitzacions. Els estudiants hi adquiriran coneixements que els permetran matricular-se en un programa de doctorat, en els àmbits d'organització d'empreses, d'estratègia i d'econòmiques, i realitzar anàlisis i executar accions per a diversos tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i entitats internacionals.

Horaris

Als māsters oficials de la UAB majoritāriament es realitzen les classes presencials en horari de tarda, a partir de les 15 hores, de dilluns i divendres. Segons el semestre poden ser tots els dies de la setmana o només alguns. Normalment, s'estableixen els horaris semestrals intentant que les classes estiguin concentrades en dos o tres dies a la setmana

Interuniversitari

30 places
Presencial.
Crčdits: 60 crčdits.
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat d'Economia i Empresa
https://www.uab.cat/economia-empresa/
Idioma:Anglčs.
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona
Altres universitats participants:

Universitat Pública de Navarra
Universitat de les Illes Balears

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://pagines.uab.cat/mmobe/