Māster oficial en Gestiķ, Organitzaciķ i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics

Màster de recerca a temps complert que ofereix formació avançada en el camp de la recerca empresarial amb vocació internacional i organitzat per tres universitats

Fira virtual de Māsters i Postgraus UAB

Sessions informatives virtuals del 22 al 26 de febrer: Resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster. Consulta les sessions programades i inscriu-te a les del teu interès

 • Interuniversitari
 • Crčdits: 60 crčdits.
 • Inici de la preinscripciķ 11/01/2021
  Veure el calendari
 • Places: 30 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: Anglčs.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa

Voleu estar al dia de les darreres línies de recerca en gestió, organització, empresa i economia? Aquest màster ofereix una formació rigorosa durant un any de dedicació a temps complet (60 ECTS) que ofereix als participants l'oportunitat de desenvolupar-se amb èxit com a professionals i també permet obrir les portes a una carrera acadèmica professional. El màster està organitzat per tres dels departaments més reconeguts de la universitat espanyola en aquests temes i reconegut com a màster oficial pel Govern espanyol (ANECA). A més,  se li ha concedit un segell d’excel·lència del Govern de Catalunya.

Voleu compartir la vostra experiència amb companys de classe vinguts d’arreu del món? Una vintena d’estudiants de molts llocs diferents seran els vostres companys de classe. Aquest màster ha rebut la distinció International Master's Programme (IMP) del Govern de Catalunya.

Vols viure a Barcelona i conèixer altres llocs d’Espanya? La docència es desenvoluparà als campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (octubre-abril) i de la Universitat Pública de Navarra (abril-maig). Els treballs de final de màster es defensaran a la Universitat de les Illes Balears a mitjans de setembre.

Tens previst seguir un programa de doctorat? Les capacitats adquirides permetran als estudiants inscriure's en un programa de doctorat en els camps de l'organització empresarial, l'estratègia i l'economia, així com fer anàlisis i implementar accions per a diferents tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i organismes internacionals.

Sortides professionals

L'objectiu principal del MMOBE és formar professionals de l'estudi conceptual i quantitatiu d'organitzacions. Els estudiants hi adquiriran coneixements que els permetran matricular-se en un programa de doctorat, en els àmbits d'organització d'empreses, d'estratègia i d'econòmiques, i realitzar anàlisis i executar accions per a diversos tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i entitats internacionals.

Testimonis

Universitat coordinadora:

Universitat Autōnoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat Pública de Navarra
Universitat de les Illes Balears

Web del māster

http://pagines.uab.cat/mmobe/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Māster Oficial - Gestiķ, Organitzaciķ i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business EconomicsSegell d'AQU Catalunya en Internacionalitzaciķ del Māster Oficial - Gestiķ, Organitzaciķ i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics Accedir a l'apartat de El māster en xifres