Màster Universitari en Gestió, Organització i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics

Màster de recerca a temps complert que ofereix formació avançada en el camp de la recerca empresarial amb vocació internacional i organitzat per tres universitats

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions dels programes. Del 2 al 6 d'octubre: Inscripcions obertes!

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 crèdits.
 • Inici de la preinscripció 13/01/2023
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2023-2024.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2023-2024.

 • Idioma: Anglès.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa
MMobe

Voleu estar al dia de les darreres línies de recerca en gestió, organització, empresa i economia? Aquest màster ofereix una formació rigorosa durant un any de dedicació a temps complet (60 ECTS) que ofereix als participants l'oportunitat de desenvolupar-se amb èxit com a professionals i també permet obrir les portes a una carrera acadèmica professional. El màster està organitzat per tres dels departaments més reconeguts de la universitat espanyola en aquests temes i reconegut com a màster oficial pel Govern espanyol (ANECA). A més,  se li ha concedit un segell d’excel·lència del Govern de Catalunya.

Voleu compartir la vostra experiència amb companys de classe vinguts d’arreu del món? Una vintena d’estudiants de molts llocs diferents seran els vostres companys de classe. Aquest màster ha rebut la distinció International Master's Programme (IMP) del Govern de Catalunya.

Vols viure a Barcelona i conèixer altres llocs d’Espanya? La docència es desenvoluparà als campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (octubre-abril) i de la Universitat Pública de Navarra (abril-maig). Els treballs de final de màster es defensaran a la Universitat de les Illes Balears a mitjans de setembre.

Tens previst seguir un programa de doctorat? Les capacitats adquirides permetran als estudiants inscriure's en un programa de doctorat en els camps de l'organització empresarial, l'estratègia i l'economia, així com fer anàlisis i implementar accions per a diferents tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i organismes internacionals.

Sortides professionals

L'objectiu principal del MMOBE és formar professionals de l'estudi conceptual i quantitatiu d'organitzacions. Els estudiants hi adquiriran coneixements que els permetran matricular-se en un programa de doctorat, en els àmbits d'organització d'empreses, d'estratègia i d'econòmiques, i realitzar anàlisis i executar accions per a diversos tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i entitats internacionals.

Testimonis

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat Pública de Navarra
Universitat de les Illes Balears

Informació addicional

https://sites.google.com/view/mmobe-uab/mmobe

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Gestió, Organització i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació