Màster Universitari en Gestió, Organització i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics

Màster de recerca a temps complert que ofereix formació avançada en el camp de la recerca empresarial amb vocació internacional i organitzat per tres universitats

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 crèdits.
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Anglès.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat d'Economia i Empresa
MMobe

Embarca’t en un viatge acadèmic transformador amb el nostre Programa de Màster en Ciències en Direcció, Organització i Economia de l’Empresa (MMOBE). Aquest programa d'investigació altament internacional de 60 ECTS, ofereix una formació avançada en recerca empresarial, amb èmfasi en la gestió empresarial, economia de l’empresa i mètodes avançats de recerca.

Amb una durada d'un any el màster exigeix dedicació a temps complet. El programa MMOBE compta amb una "Acreditació Excel·lent" per part de l'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya), avalada per EQAR (Registre Europeu de Garantia de Qualitat de l'Educació Superior), que garanteix que es compleixen els estàndards europeus d'educació superior. El MMOBE també està reconegut oficialment pel Govern espanyol per mitjà de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).

El currículum es basa en un enfocament econòmic per estudiar les organitzacions, amb un especial èmfasi en l’economia de l’empresa, estadística i mètodes quantitatius. L'excel·lència acadèmica és el tret principal del programa MMOBE, juntament amb la diversitat. En l'any acadèmic 2023-24, els vint-i-quatre estudiants participants en el programa representaven divuit nacionalitats diferents. La col·laboració, el respecte per les creences, els principis religiosos, morals o culturals i les diferències de gènere són els principis fonamentals del programa MMOBE.

Organitzades conjuntament per tres prestigioses facultats universitàries espanyoles, les sessions docents es realitzen a la Universitat Autònoma de Barcelona (d'octubre a abril) i la Universidad Pública de Navarra (d'abril a maig). Les defenses de tesis de màster es realitzen a la Universitat de les Illes Balears, a principis de setembre. Després de completar amb èxit el programa es rep un diploma oficial de Màster. Els estudiants que hagin completat el màster amb uns bons resultats acadèmics, poden continuar la seva formació universitària fent un doctorat en direcció, organització i economia de l’empresa en una de les tres universitats del programa. Uneix-te a nosaltres per donar forma al teu futur en el dinàmic context de la direcció empresarial i l'economia.

Sortides professionals

L'objectiu principal del MMOBE és formar professionals de l'estudi conceptual i quantitatiu d'organitzacions. Els estudiants hi adquiriran coneixements que els permetran matricular-se en un programa de doctorat, en els àmbits d'organització d'empreses, d'estratègia i d'econòmiques, i realitzar anàlisis i executar accions per a diversos tipus d'organització: empreses, institucions governamentals i entitats internacionals.

Testimonis

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat Pública de Navarra
Universitat de les Illes Balears

Informació addicional

https://sites.google.com/view/mmobe-uab/mmobe

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Gestió, Organització i Economia de l'Empresa / Management, Organization and Business Economics Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació