Màster Oficial - Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies

Presentació

El Màster Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies proporciona una formació teòrica i aplicada en les següents àrees: adquisició de llengües i ensenyament de l'anglès, multilingüisme, literatura i cultura angleses i nord-americanes. S'ofereixen dues especialitats:

- Multilingüisme i adquisició de la llengua anglesa
- Literatura i estudis culturals

El programa del Màster es dirigeix a graduats de tot el món que desitgin una formació reglada en una nova especialitat. Es requereix un alt nivell d'anglès, ja que totes les classes es realitzaran en aquesta llengua. Aquest Màster l'ofereix el Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Cal tenir en compte que no tots els mòduls opcionals s'ofereixen cada any, hi ha rotació de mòduls. Per tant, alguns dels mòduls oferts el 2018-19 no estaran disponibles el curs acadèmic 2019-20. Tingueu en compte també que el temps de classes no es resol, canvia cada any segons la càrrega docent del personal.


Més informació del màster.

Coordinació:
Mireia Llinàs

Sortides professionals

Aquest Màster té una orientació vers a la investigació, proporcionant una formació sòlida en les diferents perspectives de cada especialització. Les principals sortides professionals dels titulats del màster són l'ensenyament de l'anglès, en educació primària i superior, l'ús d'aquesta llengua en el món de l'empresa, especialment en editorials i empreses de comunicació, la recerca i els estudis de doctorat.

Horaris

Màster Oficial UAB

25 places
Presencial.
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Inici de curs 25/09/2018
Centre: Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Idioma:Anglès.

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició