Màster Universitari en Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies

Un programa únic que et permet endinsar-te en l’estudi aprofundit de l’adquisició i ús de la llengua anglesa i de les seves literatures i cultures en un entorn internacional i multilingüe 

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa, del 20 al 24 de febrer. Inscripcions obertes!

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 27/09/2022
 • Inici de la preinscripció 13/01/2023
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2022-2023.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2022-2023.

 • Idioma: Anglès
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
55-Màster oficial en Estudis Anglesos Avançats - Advanced English Studies

T’interessa estudiar la llengua anglesa, la seva adquisició i ús en un món multilingüe, la literatura escrita en anglès en diversos períodes i contextos històrics i geogràfics o entendre les dinàmiques de transmissió cultural vinculades al gènere o les relacions de poder? 

El Màster en Estudis Anglesos Avançats et proporciona les eines teòriques i metodològiques per aprofundir en el coneixement d’aquests diversos àmbits d’estudi. T’ofereix un programa multidisciplinari i exclusivament en llengua anglesa en un entorn internacional. Any rere any, un elevat nombre d’estudiants d’arreu del món comparteix aula amb una selecció d’estudiants locals en una de les millors universitats espanyoles. 

El Màster ofereix dues especialitats d’estudi: 
(a)    Multilingüisme i adquisició de l’anglès
(b)    Literatura i estudis culturals

També ofereix la possibilitat de combinar mòduls optatius de les dues especialitats a partir d’una formació bàsica en una o altra branca. 

Sigui quina sigui l’especialitat que triïs, el Màster t’assegura una formació sòlida i àmplia a nivell teòric i analític i et facilita la capacitat de recerca crítica i independent tot endinsant-te en els debats actuals en cadascuna de les disciplines. 

El Màster està orientat a persones que ja tenen una formació prèvia en l’àmbit dels estudis lingüístics, literaris i culturals en llengua anglesa, però que volen dur la seva formació un pas més enllà. 

Per a més informació sobre el programa, el professorat, les línies i projectes de recerca i una secció de preguntes freqüents, consulteu el blog del Màster en aquest enllaç.

Des del curs 2021/22 és possible cursar una doble titulació de màster de 120 crèdits (Double Master’s Degree in English and American Studies) gràcies a l’acord signat entre la UAB i la Universitat de Ca’Foscari (Venècia), on es realitza el segon any d’estudis. Per a més informació sobre l’organització de la docència i el procediment d’inscripció, consulteu la pàgina web específica d’aquest màster conjunt. 

Sortides professionals

Aquest Màster té una orientació vers a la investigació que permet que els estudiants puguin seguir estudis de doctorat arreu. A més, els coneixements aprofundits que proporciona, així com el desenvolupament de les capacitats d’expressió, raonament i anàlisi de dades, faciliten que el nostre alumnat trobi feina en els següents entorns professionals a nivell nacional i internacional. 

(a)    Suport a la recerca
(b)    Ensenyament universitari
(c)    Formació professional i anglès per a finalitats específiques

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Informació addicional

http://blogs.uab.cat/advancedenglishstudiesma/admission/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació