Màster oficial en Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies

Màster en anglès que amplia el teu coneixement de la llengua anglesa, de la seva adquisició i docència, i de les cultures i literatures de parla anglesa

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 28/09/2020
 • Inici de la preinscripció 11/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 25 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: Anglès
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
T’interessa estudiar la llengua anglesa, la seva adquisició, les seves literatures o les seves cultures? Vols fer estudis a un nivell superior? Aquest és el teu màster! Ens trobem en una de les millors universitats espanyoles que acull un ampli ventall d’estudiants nacionals i internacionals.

Aquest màster et permet dur a terme un estudi avançat de lingüística o literatura per aprofundir els teus coneixements. Sigui quina sigui l’àrea que triïs, et proporciona una àmplia formació teòrica i analítica, facilitant la capacitat de recerca independent i iniciant-te de manera crítica en la recerca actual del camp escollit.

Un cop finalitzat el màster, pots accedir a estudis de recerca i doctorat, emprendre l’ensenyament de l’anglès a l’educació primària o universitària, o aplicar l’anglès amb finalitats comercials en editorials o empreses de mitjans de comunicació.

Per a més informació sobre el programa, els mòduls, el professorat i una secció de preguntes freqüents, consulteu el blog del Màster en aquest enllaç.
 

Sortides professionals

Aquest Màster té una orientació vers a la investigació, proporcionant una formació sòlida en les diferents perspectives de cada especialització. Les principals sortides professionals dels titulats del màster són l'ensenyament de l'anglès, en educació primària i superior, l'ús d'aquesta llengua en el món de l'empresa, especialment en editorials i empreses de comunicació, la recerca i els estudis de doctorat.

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Web del màster

http://blogs.uab.cat/advancedenglishstudiesma/admission/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies Accedir a l'apartat de El màster en xifres