Màster Universitari en English Studies: Linguistic, Literary and Sociocultural Perspectives

Aquest màster et proporcionarà habilitats avançades en anglès, formació professional i expertesa interdisciplinària en lingüística, literatura i estudis socioculturals en un entorn multilingüe i multicultural

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 crèdits
 • Inici de curs 26/09/2023
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 25 places
 • Preu: Per determinar.
 • Idioma: anglès 100%
 • Modalitat: Ensenyament presencial

 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres

T'agradaria estudiar anglès, centrant-te en la seva adquisició i ús en entorns multilingües? Tens interès en explorar la seva literatura i cultura a través de diferents períodes històrics i regions, i en reconèixer el paper del poder, del gènere i de les polítiques mediambientals? Estàs considerant una carrera en educació, edició o tecnologia lingüística?

El Màster en Estudis Anglesos: Perspectives Lingüístiques, Literàries i Socioculturals s'imparteix íntegrament en anglès i proporciona les eines teòriques i metodològiques necessàries per a una comprensió integral de diverses àrees d'estudi en una de les universitats líder a Espanya.

Aquest màster, dissenyat per a graduats amb formació en lingüística, estudis literaris i culturals en anglès, es centra en el desenvolupament de competències avançades en anglès, incloent habilitats escrites, orals i socioculturals, amb èmfasi en l'adquisició i ensenyament de la llengua. El programa també proporciona un coneixement profund de la literatura i cultura en anglès, abordant els desafiaments en la seva recepció, traducció i adaptació. A més, el currículum combina de manera única la formació lingüística en contextos multilingües i multiculturals amb estudis literaris i culturals, centrant-se en temes com la guerra, el cos i el medi ambient i integrant enfocaments crítics d'avantguarda com l'eco-crítica, l'estudi del trauma i els estudis LGTBIQ+. Aquest enfocament interdisciplinari fusiona teoria amb habilitats pràctiques, pensament crític i metodologies de recerca.

Per a més informació sobre el personal docent del Màster, els seus interessos de recerca i projectes, visita la nostra pàgina web.

Aquest màster participa en el European Joint Master’s Programme i en acords ERASMUS, oferint una qualitat acadèmica excepcional i oportunitats internacionals. Cal destacar que des de 2021-22 s’ofereix un Doble Màster en col·laboració amb la Universitat Ca’Foscari de Venècia, Itàlia.

Sortides professionals

Com que està orientat a la recerca, aquest MA prepara els estudiants per poder cursar doctorats internacionals. A més, el desenvolupament d'habilitats avançades en expressió, raonament i anàlisi de dades, obrirà portes a diverses sortides professionals tant a nivell nacional com internacional.

 1. Suport a la recerca
 2. Ensenyament universitari
 3. Formació professional i anglès per a finalitats específiques
 4. Educació secundària i primària
 5. Editorials i empreses de comunicació
 6. Aplicacions lingüístiques
 7. Gestió del multilingüisme
 8. Aplicacions lingüístiques

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Qualitat

Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació