Matrícula Grau en Gestió Aeronàutica

Matrícula de 1r curs, pas a pas

La matrícula de primer curs es fa online, sense que et calgui sortir de casa. 

Si encara no ho has fet, consulta el Pas a pas per fer la matrícula de 1r curs, on t'expliquem de manera general com funciona la matrícula online de nou accés. En aquesta pàgina, tens les informacions de matrícula que has de tenir en compte específicament en el teu grau. 

Si us plau, llegeix amb atenció tota la informació abans de fer la teva matrícula online.

Sessió informativa de matrícula

Dia: a concretar
Hora: a concretar. Us farem arribar un mail 
Lloc: sessió virtual online 
Finalitat: Aclariment de dubtes sobre la matrícula 2020-21 (formes de pagament, bonificacions, beques, horaris dels estudis, lliurament de la documentació de matrícula...) 
Adreçat a: estudiants admesos al Grau que han de formalitzar l'automatrícula. 
Abans de la sessió cal consultar el powerpoint des d'aquest enllaç 

TALLERS PREPARATORIS (consulta tots els tallers aquí)
L'Escola d'Enginyeria organitza Tallers de coneixements bàsics recomanats per la titulació per tal de seguir millor les assignatures de primer curs.
Disposeu de les següents proves d'autoevaluació per saber si teniu assoits els coneixements bàsics recomanats: Prova de Matemàtiques

Per informació de cada taller, clica damunt del taller. Has d'enviar la documentació sol·licitada a l'adreça de correu electrònic corresponent dins del periode de matrícula que s'indica.

Informació curs Dates curs i lloc Dates matrícula i documents Formulari de matrícula
Tallers de matemàtiques per a Enginyers Bellaterra, de l'1 al 8 de setembre de 2020

Del 6 al 26 d'agost de 2020 ens hauràs d'enviar el formulari omplert + el comprovant de pagment a ga.enginyeria@uab.cat amb l'assumpte: "Matrícula taller de matemàtiques"

Formulari
Taller d'introducció a l'aviació comercial Sabadell, del 14 al 18 de setembre de 2020 del 24 d'agost al 4 de setembre de 2020 ens hauràs d'enviar el formulari omplert a documentacio.matricula.sabadell@uab.cat amb l'assumpte "Matrícula taller aviació comercial" Formulari
Curs de Precàlcul per enginyeries   La docència és on-lineProva de nivell d'anglès
La prova d'anglès dura 30 minuts aproximadament i consta de dues parts.
Consulteu les instruccions de la prova aquí

Dates de matrícula

L'automatrícula de primer curs/nou accés es fa a distància dins del termini i horari assignat. El dia 1 de setembre publicarem el dia i hora que teniu assignat i el termini que teniu per a realitzar-la.

7 de setembre de 2020 (festiu a Sabadell) 

Si no t’han assignat en 1ª preferència però renuncies a la reassignació perquè vols matricular-te en aquest grau (i graves la renúncia a la web de la preinscripció), fins que no t’assignin no et podràs matricular (el 10/9/2020).  

Matrícula assignats 1a preferència: del 8 al 10 de setembre de 2020: per ordre de nota d'accés (enllaç amb el llistat de dia i hora - actiu a partir del dia 1 de setembre).  .  
Els estudiants que no es matriculin el dia i hora assignats perdran la plaça.

Matrícula reclamacions i renúncies a la reassignació: dia 10 de setembre de 2020: només et podràs matricular aquest dia per ordre de nota d'accés (enllaç amb el llistat de dia i hora - actiu a partir del dia 8 de setembre). 
Els estudiants que no es matriculin el dia i hora assignats perdran la plaça.

Matrícula 2a assignació convocatòria juny: del 21 al 23 de setembre de 2020:  per ordre de nota d'accés (enllaç amb el llistat de dia i hora - actiu a partir del dia 20 de setembre).  
Els estudiants que no es matriculin el dia i hora assignats perdran la plaça.

ABANS DE FER L'AUTOMATRÍCULA: 

  1. Si vens d’estudis universitaris previs consulta aquest document
  2. Abans del dia 1 de setembre ens has de fer arribar la documentació de gratuïtat que trobaràs en aquest document a l’adreça documentacio.matricula.sabadell@uab.cat  
  3. Recomanacions de matrícula si optes per la via de dedicació a temps parcial 
  4. Consulta l’oferta d’assignatures
  5. Consulta els horaris, el calendari d'avaluacions i guies docents de les assignatures que vols matricular (aquesta informació pot canviar en funció de la crisi sanitària)

Lloc

L'automatrícula l'heu de fer des de fora de la UAB, amb un ordinador amb connexió a Internet i amb els requeriments adients. 

Un cop entreu a Automatrícula d'estudiants de nou accés, i abans d'introduir usuari\a + contrasenya, llegiu atentament les informacions que apareixen i podreu realitzar un test per veure si compliu els requeriments. 

A continuació realitzeu l'automatrícula.

Acollida d'estudiants i inici de curs

Sessions d'acollida dels alumnes de primer curs: a confirmar 
(Pendent confirmar hora i lloc) 

Més informació

Inici de les classes

L'inici de les classes de Grau per als alumnes de 1er és el dia 28 de setembre 2020. 

Avís important: Serà necessari l’ús d’ordinador personal durant tot el curs acadèmic per tal de realitzar determinades sessions de pràctiques d’algunes assignatures. 

Horari i contacte de la Gestió Acadèmica:

Demaneu cita prèvia a la web http://cita.uab.cat, a campus de Sabadell

Qualsevol incidència de matrícula o enviament de documentació l'heu de fer arribar al mail dels alumnes de nou accés: documentacio.matricula.sabadell@uab.cat indicant el vostre nom, el DNI i la titulació
 
Horari d'atenció a la gestió acadèmica (aquests horaris poden canviar en funció de la crisi sanitària):
  • Agost: Tancat
  • Setembre: amb cita prèvia, de dilluns a dijous de 10 a 13h 
  • resta del curs acadèmic: consulteu aquest enllaç