Matrícula Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària

Matrícula de 1r curs, pas a pas

La matrícula de primer curs es fa online, sense que et calgui sortir de casa. 

Si encara no ho has fet, consulta el Pas a pas per fer la matrícula de 1r curs, on t'expliquem de manera general com funciona la matrícula online de nou accés. En aquesta pàgina, tens les informacions de matrícula que has de tenir en compte específicament en el teu grau. 

Si us plau, llegeix amb atenció tota la informació abans de fer la teva matrícula online.

Sessió informativa de matrícula

L’11-07-2024 de 10 a 12:30 h. s’ha realitzat la sessió informativa de matrícula. Pels qui no us n’heu pogut connectar podeu veure la presentació feta a continuació: 

Presentació

Sessió de benvinguda a la Facultat de Ciències de l'Educació 24-25

Benvinguda de la Degana

Benvinguda de la Coordinadora del Grau en Educació Infantil     

Benvinguda de la Coordinadora del Grau en Educació Primària

     

Tràmits previs a la matrícula
  • Si tens dret a un descompte o gratuïtat a la matrícula: cal que facis arribar la documentació que ho acredita mitjançant el següent formulari, com a màxim 48 hores abans de la matrícula. Un cop feta l’actualització, la Gestió Acadèmica t’ho comunicarà perquè puguis automatricular-te.
  • Si ja has iniciat o finalitzat uns altres estudis de grau en aquesta Facultat: cal que facis una sol·licitud de reconeixement i transferència de crèdits abans de la data i hora final que consta a la teva citació de matrícula, al registre electrònic de la UAB (mitjançant una sol·licitud genèrica), adjuntant-hi aquest formulari de dades emplenat i el comprovant d’haver fet el pagament de la taxa de reconeixement i transferència. Aquesta sol·licitud suposarà la reserva de la teva plaça i una vegada es resolgui el reconeixement t’informarem de com hauràs de formalitzar la matrícula. Si no la rebem en el termini indicat, s’entendrà que renuncies a la plaça, que s’assignarà a una altra persona.
  • Si tens estudis de grau iniciats o finalitzats en una altra Facultat i/o universitat: tant si es tracta dels mateixos estudis que cursaràs a la Facultat com si es tracta d’estudis diferents, has de fer l’automatrícula en el dia que se t’hagi assignat (en cas contrari perdràs la plaça). Després de la matrícula podràs demanar el reconeixement i/o transferència de crèdits dels estudis previs. Quan es resolgui el reconeixement farem una modificació de la matrícula, si s’escau.

 

Règim de permanència

El règim de permanència de la UAB estableix determinades normes respecte del mínim i màxim de crèdits de matrícula, el tipus de dedicació (temps complet o parcial), el màxim d’anys de permanència per finalitzar els estudis, i altres.  Et recomanem que el consultis abans de fer la matrícula. 

Dates de matrícula

 

Pèrdua de plaça

En cas que no respecteu el termini assignat per a formalitzar la matrícula perdreu la plaça. 

Estudiants assignats a la 1a preferència en la 1a assigació

Estudiants assignats: reclamacions i Assignació definitiva 

Estudiants de la 2a assignació

Consulta al llistat el dia i hora d'inici i final d'accés a la teva automatrícula

 

En cas d’incidència de connexió durant l’automatrícula

Consulta en aquesta pàgina si hi ha publicat algun avís d’incidència general i amb informació sobre com procedir. Aquest serà el punt a través del qual us informarem.

En cas que no hi hagi cap avís d’incidència publicat, comunica-la de manera immediata a la Gestió Acadèmica a través del correu electrònic (ga.c.educacio@uab.cat). Per adreçar-te a nosaltres utilitza sempre l’adreça de correu electrònic que vas informar a preinscripció universitària. La Gestió Acadèmica conforme rebi les incidències les analitzarà i donarà resposta en un termini màxim de 36 hores.

Després de fer la matrícula
Targeta d’estudiant 

La targeta de la UAB és una eina d'identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dona accés lliure als diferents serveis de la Universitat. La targeta és vàlida per un període de set anys. 

Modificacions i/o anul·lacions

En el cas que hagis de fer alguna modificació de matrícula o que vulguis anul·lar-la, informa’t de les condicions, els terminis i les conseqüències

Impagament

En el cas que es produeixi l’impagament d’algun dels imports de la matrícula, informa’t de les conseqüències de l’impagament.

Entrega i revisió de la documentació de matrícula

En els terminis establerts hauràs de fer arribar la documentació de matrícula a la Gestió Acadèmica pel mitjà que sigui adient per a cada tipus de document. Pots consultar-ho en aquest enllaç.

Horari de la Gestió Acadèmica

Si has de contactar amb la Gestió Acadèmica tingues en compte que no podràs fer-ho durant el mes d'agost. Pots consultar les nostres dades de contacte aquí 

Acollida d'estudiants i inici de curs

El procés d’acollida a la Facultat als estudiants de nou accés s’inicia els primers dies del curs acadèmic. La informació de les sessions es publicarà al portal web de la Facultat durant la setmana prèvia. L’assistència és obligatòria.

Informació relacionada

Consulteu els avisos que hi ha a continuació:

Matricular-te com a becari/ària (demanar beca)

Pagament de la matrícula amb el préstec AGAUR

Calendari de recollida de la carpeta d'estudiant

Curs propedèutic de Competència digital per a la formació universitària

Inici de les classes

Dies 3 i 4 -9-2024 sessions d’acollida i 09-09-2024 inici de les classes.

Horaris de les assignatures

Horaris de les assignatures