Grau en Informàtica i Serveis

La Informàtica de Serveis està revolucionant l'economia global a través del desenvolupament de nous productes i serveis digitals

Informació general

El grau en Informàtica i Serveis (titulació de l'àmbit de coneixement de l'enginyeria informàtica) destaca pel seu enfocament professionalitzador, que proporciona a l'estudiant coneixements organitzatius i tecnològics que li permetin accedir a un mercat laboral en constant creixement basat en la transformació digital.

Fruit de l'evolució de l'enginyeria tècnica en Informàtica de Gestió i del grau en Multimèdia, el grau en Informàtica i Serveis posa especial focus en la innovació formativa dins de l'espai europeu d'educació superior, amb un model docent centrat en les necessitats de l'estudiant.

D'aquesta manera, l'alumne es converteix en l'autèntic protagonista de la seva carrera universitària i desenvolupa un paper més participatiu durant els estudis, acompanyat per docents que ofereixen una tutorització i una orientació professional personalitzades.

La relació estreta entre les Escoles Universitàries Gimbernat i el sector empresarial ha garantit sempre una excel·lent ocupabilitat dels nostres graduats en empreses de serveis i del sector tecnològic.

En finalitzar els estudis, l'estudiant obtindrà el títol oficial de graduat/da en Informàtica i Serveis per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sortides professionals

Aquesta titulació oficial ofereix una formació acadèmica i professional que capacita els estudiants per incorporar-se al món laboral i desenvolupar la seva professió o activitat en els àmbits següents:

Analista i desenvolupador de:

  • Sistemes d'informació de serveis i multimèdia (bases de dades, portals, llibres electrònics).
  • Sistemes de comunicació multimèdia (videoconferències, teleserveis).
  • Sistemes de negoci de serveis i multimèdia (comerç electrònic, marquèting multimèdia).

Consultor i auditor de sistemes d'informació de serveis i multimèdia.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Informàtica i Serveis