Grau en Informàtica i Serveis

La Informàtica de Serveis està revolucionant l'economia global a través del desenvolupament de nous productes i serveis digitals

Informació general

El grau en Informàtica i Serveis (titulació de l'àmbit de coneixement de l'enginyeria informàtica) destaca pel seu enfocament professionalitzador, que proporciona a l'estudiant coneixements organitzatius i tecnològics que li permetin accedir a un mercat laboral en constant creixement basat en la transformació digital.

El grau en Informàtica i Serveis posa especial focus en la innovació formativa dins de l'espai europeu d'educació superior, amb un model docent centrat en les necessitats de l'estudiant.

D'aquesta manera, l'alumne es converteix en l'autèntic protagonista de la seva carrera universitària i desenvolupa un paper més participatiu durant els estudis, acompanyat per docents que ofereixen una tutorització i una orientació professional personalitzades.

La relació estreta entre l'Escola Universitària d'Informàtica Tomàs Cerdà i el sector empresarial ha garantit sempre una excel·lent ocupabilitat dels nostres graduats en empreses de serveis i del sector tecnològic.

En finalitzar els estudis, l'estudiant obtindrà el títol oficial de graduat/da en Informàtica i Serveis per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sortides professionals

Aquesta titulació oficial ofereix una formació acadèmica i professional que capacita els estudiants per incorporar-se al món laboral i desenvolupar la seva professió o activitat en els àmbits següents:

Analista i desenvolupador de:

  • Sistemes d'informació aplicables al sector serveis (bases de dades, portals, llibres electrònics).
  • Sistemes de comunicació (videoconferències, teleserveis).
  • Sistemes de negoci de serveis (comerç electrònic, marquèting multimèdia).

Consultor i auditor de sistemes d'informació.

Testimonis

Programes de mobilitat

Llistat d’universitats amb programes d’intercanvi

•  Linnaeus University  Växjö & Kalmar (Suècia)
•   Escola Superior de Media Artes e Design (Politécnico do Porto)  Póvoa de Varzim (Portugal)
University College of Northern Denmark  Aalborg (Dinamarca)
Università degli Studi di Genova  Gènova (Itàlia)
Università degli Studi di Torino  Torí (Itàlia)

 

Pràctiques

Beques

Els estudiants del grau d'Informàtica i Serveis poden accedir a la convocatòria pública del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte sobre les beques de règim general i de mobilitat.

Es pot obtenir més informació accedint al següent enllaç.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Informàtica i Serveis

Més informació