MÓster oficial en Microbiologia Aplicada

Una visió multidisciplinària, integradora i avançada dels coneixements de la microbiologia aplicats als àmbits ambiental, biotecnològic, industrial, molecular i sanitari.

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 25 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: CatalÓ (50%) i castellÓ (50%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de BiociŔncies

Al màster en Microbiologia Aplicada s’imparteixen els coneixements avançats, metodològics i aplicats del camp de la microbiologia. Té com a missió principal formar nous professionals capacitant-los per inserir-se en el món industrial, sanitari i de la recerca. El pla d’estudis permet a l’estudiant adquirir una visió multidisciplinària i integradora del coneixement de la microbiologia ambiental, molecular, mèdica i industrial a través de mòduls obligatoris així una àmplia formació pràctica a través de pràctiques professionals obligatòries i de recerca en laboratoris d’empreses, centres de recerca o institucions públiques, que faran possible el contacte directe amb la realitat professional en el transcurs dels estudis.
 
Els diferents mòduls compten amb la participació de professionals amb un profund coneixement de la microbiologia en els àmbits de la recerca i de l’empresa, i reflecteixen l’excel·lència del personal docent que hi col·labora, avalada per l’acreditació de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. El màster en Microbiologia Aplicada cobreix també els requisits acadèmics de formació per als estudiants de màster que vulguin fer estudis de doctorat.

Sortides professionals

El mÓster de Microbiologia Aplicada ofereix als graduats una formaciˇ de qualitat que els capacita per desenvolupar una carrera cientÝfica, acadŔmica o professional incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses (farmacol˛giques, biomŔdiques, alimentÓries) on es desenvolupin activitats i processos que impliquin la detecciˇ, la utilitzaciˇ o l'estudi dels microorganismes.

El mÓster de Microbiologia Aplicada cobreix tambÚ les necessitats acadŔmiques de formaciˇ del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’Ómbit de la microbiologia.

PrÓctiques

Beques especÝfiques d'aquest mÓster

Portal de becas del Ministerio

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - Microbiologia Aplicada Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres