Presentaciķ

Al màster de Microbiologia Aplicada s'imparteixen els coneixements més avançats i aplicats de la microbiologia. El pla d'estudis permet a l'estudiant adquirir una visió integradora del coneixement aplicat de la microbiologia molecular i ambiental per mitjà dels mòduls obligatoris. Amb els mòduls optatius, l'alumne podrà també adquirir una formació complementària en els àmbits clínic o biotecnològic.

Com a punt fort destaca la inserció en el món professional amb un total de 600 hores de pràctiques externes obligatòries a realitzar en laboratoris d'empreses, centres de recerca i institucions públiques, possibilitant un contacte directe amb la realitat professional des de l'inici dels estudis.

Sortides professionals

El māster de Microbiologia Aplicada ofereix als graduats una formaciķ de qualitat que els capacita per desenvolupar una carrera científica, acadčmica o professional incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses (farmacolōgiques, biomčdiques, alimentāries) on es desenvolupin activitats i processos que impliquin la detecciķ, la utilitzaciķ o l'estudi dels microorganismes.

El māster de Microbiologia Aplicada cobreix també les necessitats acadčmiques de formaciķ del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’āmbit de la microbiologia.

Horaris

Les classes s'impartiran en horari de matí i tarda.

Māster Oficial UAB

25 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Centre: Facultat de Biocičncies
https://www.uab.cat/biociencies/
Idioma:Catalā (50%) i castellā (50%)

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ