Màster Universitari en Microbiologia Aplicada

Una visió multidisciplinària, integradora i avançada dels coneixements de la microbiologia aplicats als àmbits ambiental, biotecnològic, industrial, molecular i sanitari.

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Català (50%) i castellà (50%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Biociències

Al màster en Microbiologia Aplicada s’imparteixen els coneixements avançats, metodològics i aplicats del camp de la microbiologia. Té com a missió principal formar nous professionals capacitant-los per inserir-se en el món industrial, sanitari i de la recerca. El pla d’estudis permet a l’estudiant adquirir una visió multidisciplinària i integradora del coneixement de la microbiologia ambiental, molecular, mèdica i industrial a través de mòduls obligatoris així com una àmplia formació pràctica a través de pràctiques professionals obligatòries i de recerca en laboratoris d’empreses, centres de recerca o institucions públiques, que faran possible el contacte directe amb la realitat professional en el transcurs dels estudis.
 
Els diferents mòduls compten amb la participació de professionals amb un profund coneixement de la microbiologia en els àmbits de la recerca i de l’empresa, i reflecteixen l’excel·lència del personal docent que hi col·labora, avalada per l’acreditació de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. El màster en Microbiologia Aplicada cobreix també els requisits acadèmics de formació per als estudiants de màster que vulguin fer estudis de doctorat.

Sortides professionals

El màster de Microbiologia Aplicada ofereix als graduats una formació de qualitat que els capacita per desenvolupar una carrera científica, acadèmica o professional incorporant-se a centres de recerca, universitats, hospitals i empreses (farmacològiques, biomèdiques, alimentàries) on es desenvolupin activitats i processos que impliquin la detecció, la utilització o l'estudi dels microorganismes.

El màster de Microbiologia Aplicada cobreix també les necessitats acadèmiques de formació del personal investigador que vulgui realitzar els seus estudis de doctorat en l’àmbit de la microbiologia.

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

Portal de becas del Ministerio

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Institucions participants:


 

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Microbiologia Aplicada Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació