Màster oficial en Estudis Teatrals

És l’únic màster del sistema universitari català, i un dels pocs de l’àrea mediterrània, centrat en la recerca teatral tant teòrica com pràctica

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 01/10/2021
 • Inici de la preinscripció 01/02/2022
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 40 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2021-2022.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2021-2022.

 • Idioma: Català (80%); Castellà (20%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
T’apassionen les arts escèniques? El màster universitari en Estudis Teatrals et brinda una plataforma per a la reflexió teòrica i la recerca de les arts escèniques des de múltiples perspectives metodològiques i enfocaments d’anàlisi.

T’interessa la investigació teatral? El màster, centrat en la recerca, consta de dues especialitats: Història i Teoria de les Arts Escèniques (estudis avançats sobre els discursos teòrics i historiogràfics sobre les arts escèniques) i Teoria i Pràctica dels Processos Creatius (els processos de creació a través de la pràctica).

Ets creador, professional o aficionat a les arts escèniques? El màster et garanteix l’adquisició d’uns coneixements amplis i diversos en l’àmbit dels estudis teatrals.

Vols rebre la formació dels millors especialistes en arts escèniques? El màster reuneix un equip docent, altament especialitzat, de la UAB, l’Institut del Teatre de Barcelona, la UPF i la UPC, molt vinculat a les arts escèniques, que inclou historiadors, crítics, dramaturgs i directors d’escena.

T’agradaria fer un doctorat en arts escèniques? El màster, de caràcter oficial, permet l’accés als estudis de doctorat de la UAB o de qualsevol altra universitat europea.

Sortides professionals

Investigació en arts escèniques, direcció escènica, docència, crítica teatral, gestió cultural, activitat dramatúrgica en empreses teatrals i espectacles, creació de materials divulgatius, documentació en entitats, empreses i grups teatrals, traducció en espectacles i mitjans audiovisuals, dinamització sociocultural, etc.

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Institucions participants:

Institut del Teatre de Barcelona

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Informació addicional

http://masters.filescat.uab.cat/muet/
http://www.institutdelteatre.cat/

Qualitat

Accedir a l'apartat de El màster en xifres