Màster oficial en Antropologia Social i Cultural CREOLE / Social and Cultural Anthropology

Ets una persona interessada en la diversitat sociocultural, en la mobilitat interuniversitària i en una formació internacional en antropologia en el context de la UE? El màster CREOLE és la teva opció

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 120 crèdits ECTS
 • Inici de curs 01/10/2019
 • Inici de la preinscripció 10/02/2020
  Veure el calendari
 • Places: 6 places
 • Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: castellà (50%) i anglès (50%)
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
El màster CREOLE és el primer màster interuniversitari internacional oficial a l’Estat espanyol  que ofereix a la vegada una formació sòlida en antropologia social i cultural contemporània i una experiència única de mobilitat interuniversitària.

L’objectiu del màster, de dos anys de durada, és formar investigadors especialitzats en l’estudi de les diferències culturals, els processos transnacionals i les noves formes d’identitat, i alhora proporcionar una formació sòlida i competitiva en tres àrees d’especialització principals: Noves Identitats, Cultura Material i Consum, i Cultura Visual i Popular.

Aquest màster és fruit de la col·laboració dels departaments d’Antropologia de les set universitats europees que en formen part: la Universitat de Viena (Àustria), la Universitat de Berna (Suïssa), la Universitat Nacional d’Irlanda Maynooth (Irlanda), la Universitat Lumière de Lió II (França), la Universitat de Ljubljana (Eslovènia), la Universitat de Poznan (Polònia) i la Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya).

La universitat coordinadora és la Universitat de Viena, que acull la pàgina web central del màster (http://creole.univie.ac.at/). Si t’interessa, pots matricular-te a la UAB.

Universitat coordinadora:

Universität Wien (Àustria)

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona
Université Lumiére Lyon-2 (França)
National University of Ireland-Maynooth (Irlanda)
Univerza v Ljubijani (Eslòvenia)
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza Pozanan (Polònia)
Universität Bern (Suïssa)

Web del màster

http://creole.univie.ac.at/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Antropologia Social i Cultural CREOLE / Social and Cultural Anthropology Accedir a l'apartat de El màster en xifres