Màster Universitari en Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants

Únic màster universitari a Espanya dedicat íntegrament a l'ensenyament del xinès, amb un clar enfocament professionalitzador.

Informació general

 Màster en Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants

Màster universitari de didàctica de xinès com a llengua estrangera que permet entrar al mercat laboral com a professor de xinès a la Xina i a l’estranger. Eminentment professionalitzador, combina coneixements avançats en didàctica de llengües amb un vessant molt pràctic. A més, capacita per fer recerca en didàctica de llengües i multiculturalitat.

Un dels aspectes destacats d'aquest màster és el mòdul obligatori de pràctiques a l'aula amb diversos perfils d'alumnes. Aquestes es duran a terme en diferents centres col·laboradors referents en l'ensenyament del xinès a l'àrea de Barcelona, com l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona-Drassanes o la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

L'enfocament pràctic del màster es completa amb la inclusió de crèdits de metodologia de la recerca, que permetran l'accés al doctorat als estudiants que vulguin continuar els seus estudis.

巴塞罗那自治大学国际汉语教育官方硕士旨在培养适应西语国家学生需求, 可直接进入国内国际劳务市场的对外汉语教育人才。课程内容紧密结合国际前沿教学知识与实践,毕业后学生也将有能力从事并完成对外汉语教学及多文化研究等范畴内的学术研究工作。

 本专业一个突出的特点是设立了一个必修的实习模块,学员将有机会面向不同群体,在巴塞罗那地区中文教学标杆性合作机构内完成实习。

本专业强化实践与专业技能培训,同时也开有理论及研究方法课,为日后有志攻博者进一步深造提供便利。

请点击此处了解更多详情

Sortides professionals

L'objectiu principal d'aquest màster és capacitar els estudiants per ser professors de llengua xinesa per a alumnes castellanoparlants de diferents perfils.

Els estudis ofereixen una formació sòlida, tant en llengua xinesa com en didàctica de la llengua, per tal que els estudiants puguin exercir com a professors de xinès en els diferents àmbits on actualment s'imparteix aquest idioma com a llengua estrangera a Espanya, tenint en compte les especificitats dels seus estudiants.

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Institucions participants:

- Fundació Institut Confuci de Barcelona
- Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona-Drassanes
- Mandarin Centers

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació