Màster Universitari en Recerca Biomèdica Translacional

El màster dotarà als estudiants dels coneixements necessaris per ser capaços de transformar els coneixements teòrics en aplicacions clíniques, tractaments i millors mètodes de diagnòstic

Admissió Màster Oficial - Recerca Biomèdica Translacional

Sol·licitud d'admissió al màster

Els candidats que vulguin sol·licitar l’admissió al màster el curs vinent hauran de formalitzar el procés de preinscripció online.

El calendari de resolució de les sol·licituds d’admissió serà el següent:

  • 1r Període: Sol·licituds rebudes entre el 13 de gener i el 14 d’abril. La resolució està prevista entre els dies 2 i 5 de maig de 2023. Els estudiants admesos hauran de confirmar la seva reserva de plaça abans del 31 de maig.
  • 2n Període: Sol·licituds rebudes entre el 15 d’abril i el 31 de maig. La resolució està prevista entre els dies 12 i 13 de juny de 2023. Els estudiants admesos hauran de confirmar la seva reserva de plaça abans del 30 de juny.
  • 3r Període: Sol·licituds rebudes entre el 1 de juny i l'1 de setembre. La resolució està prevista entre els dies 14 i 15 de setembre de 2023. Els estudiants admesos hauran de confirmar la seva reserva de plaça abans del 22 de setembre.