Preguntes freqüents sobre el pagament de la matrícula als graus


A continuació tens un llistat de les preguntes més freqüents sobre el pagament la matrícula als graus.

L'abonament de la matrícula es fa sempre mitjançant domiciliació bancària, excepte en estudis de Màster o Doctorat, en els quals també es pot pagar mitjançant targeta de crèdits o dèbit.

També hi ha l’opció de contractar un préstec a través de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca).
Pots ampliar la informació aquí.

Marcant aquesta opció en el moment de fer la matrícula. Tens l’opció de pagar en un o en tres terminis.

El 30 % de l'import dels crèdits matriculats, més el total dels preus administratius obligatoris i opcionals, es poden carregar al teu compte bancari a partir del mateix dia que formalitzes la matrícula. Un altre 30 % es carrega al teu compte bancari a partir del dia 15 de novembre i el 40 % restant a partir del dia 20 de desembre.

L’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca) t’ofereix la possibilitat de contractar un préstec per al pagament de la matrícula (Préstec AGAUR).

Pots ampliar la informació aquí.

Si tens la seguretat de que la teva entitat bancària no ha retornat el rebut, contacta amb la teva Gestió Acadèmica.

L’impagament d’una part o de la totalitat de la matrícula té conseqüències. Comportarà l'estat de morositat econòmica de l'expedient, i quan facis el pagament hauràs d'abonar les despeses i els recàrrecs per impagament aprovats pel Consell Social.

Pots ampliar la informació aquí.