XI Congrés Nacional i V Internacional d'Aprenentatge Servei Universitari

Congres

La Universitat Autònoma de Barcelona és coorganitzadora de la nova edició del Congrés Nacional i Internacional d’Aprenentatge Servei Universitari.

15/11/2022

La Universitat Autònoma de Barcelona és coorganitzadora de la nova edició del Congrés Nacional i Internacional d’Aprenentatge Servei Universitari, que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de gener de 2023 a la Casa de Convalescència, Barcelona. A més, diverses persones vinculades a l’aprenentatge servei de la nostra universitat participen al comitè organitzador i científic i han enviat comunicacions sobre recerques o experiències d’aprenentatge servei.

Des de fa uns anys, la UAB aposta per aquesta proposta educativa innovadora com a una manera de vincular l’aprenentatge i el desenvolupament de competència de l’alumnat amb la realització d’un servei real a la comunitat, i a l’hora d’acostar la universitat a la societat i de posar-la al servei de les necessitats socials i ambientals del nostre territori.

Per tot això, us animem a participar en aquest congrés inscrivint-vos-hi abans del 20 de novembre. Podeu trobar tota la informació al web del congrés.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l’Oficina Aps de la UAB a través de: aprenentatge.servei@uab.cat.