Webinar CITIUS: Competències i habilitats abans i després de la COVID

Competencias y habilidades antes y después de la COVID

El programa de Formació Dual CITIUS UAB organitza el 28 d'octubre un webinar sobre les competències i les habilitats que valoren les empreses en la selecció dels seus candidats, abans i després de la Covid-19. El seminari, que tindrà lloc a les 13,30 hores, compta amb la col·laboració de les empreses Cuideo i EY.

13/10/2020

Aquest webinar sorgeix arran del canvi important que s'ha produït en l'entorn laboral, tant pel teletreball com per aquest moment sobrevingut. Tot això ha fet que les empreses hagin de reflexionar sobre les competències i les habilitats que es prioritzen a l'hora d'incorporar persones als equips.

 

Notícies relacionades

Fira virtual masters i postgraus UAB

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Fira virtual masters i postgraus UAB

Fira virtual de màsters i postgraus UAB

Entre el 29 de juny i el 10 de juliol, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Totes les notícies