Webinar CITIUS Casos d'èxit d'alumni CITIUS

webinar CITIUS caos d'èxit Alumni CITIUS

El programa de Formació Dual CITIUS UAB organitza el webinar "Casos d'èxit Alumni CITIUS".  L'acte, que tindrà lloc el dia 25 de novembre a les 18.30 h., comptarà  amb la participació de tres alumni CITIUS.

13/11/2020

En aquest acte tres alumni CITIUS ens explicaran com la formació dual del màster CITIUS UAB ha facilitat la seva inserció al mercat de treball. Al llarg de les 26 edicions del Programa, s'hi ha titulat més de 1500 alumnes que gràcies a aquesta formació i experiència professional han iniciat una trajectòria d'èxit.

 

 

 

Notícies relacionades

Fira Virtual de Màsters i Postgraus UAB

Nova Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB: Inscriu-t'hi!

Entre el 22 i el 26 de febrer la UAB celebra una nova edició de la seva Fira Virtual de Màsters i Postgraus. Es duran a terme més de 140 sessions informatives de màsters oficials, màsters propis i postgraus, cadascuna amb professors i/o coordinadors de l'estudi. Les inscripcions són obertes!

Noves Fitxes de Màsters i Postgraus

Noves fitxes de màsters i postgraus propis

Estem d'estrena! Ja estan publicades les noves fitxes de màsters propis, postgraus i cursos d'especialització. Amb millores molt importants en disseny, velocitat, optimització per cercadors i continguts. 

Totes les notícies