VII Premi CIEU-FUABformació 2018, a la persona més emprenedora

Premi CIEU a la persona més emprenedora 2018

El CIEU entregarà el seu 7è premi CIEU-FUABformació 2018 a un estudiant o exestudiant per la seva activitat emprenedora el primer 15 de març, a les 12 hores, a la Sala Lluís Vives II de l’Hotel Campus UAB.

15/02/2018

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) lliurarà el premi de CIEU-FUABformació 2018 a un estudiant o ex-estudiant el proper 15 de març.

El premi és un reconeixement a estudiants i exestudiants de FUABformació (EPSI, EUTDH i ESAGED) i membres de la UAB, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i promocionar la innovació pròpia de la comunitat universitària.

Hi ha tres categories disponibles per a presentar-se -”Estudiants de FUABformació”, “Estudiants de la resta de la UAB” i “Exalumnes”-, els quals podien optar a un certificat que acredita el guanyador/a del Premi, l’assessorament gratuït per part del CIEU, i una dotació econòmica de 250 euros. Aquest premi es repartirà en un total de 5 categories:

• Categoria Turisme
• Categoria Direcció Hotelera
• Categoria EPSI i ESAGED
• Categoria resta UAB
• Categoria Alumni “impacte social i sostenibilitat”

Els criteris de valoració del jurat, compost per experts del món empresarial i universitari, són l’esperit i iniciativa emprenedora, les accions dutes a terme, l’originalitat i grau d’innovació dels projectes emprenedors, i la viabilitat -a mitjà i llarg termini- d’aquests, tant en l'àmbit tècnic com en l'econòmic i comercial.

El premi s’entregarà en un acte especial el dijous 15 de març, a les 12 hores, a la Sala Lluís Vives II de l’Hotel Campus UAB.
 

Notícies relacionades

Totes les notícies