Tendències del sector Life Sciences: nous reptes

Investigació ciencia

L'Escola de Postgrau i Alumni UAB organitzen un cicle de conferencies on line per tractar les tendències en diferents sectors en plena transformació i els nous reptes per abordar-la de forma eficient.

02/03/2021

El primer d’aquest cicle de webinars és Tendències del sector Life Sciences: nous reptes. Data: 23 de març 2021, 15h.

A càrrec de KPMG, el webinar comptarà amb Olga Fidalgo, Sòcia de KPMG responsable del sector Life Sciences, i Claudio Jouanneau, Director de KPMG, responsable del equip de consultoria estratègica de Life Sciences.

Des de fa més de vint anys, Olga, llicenciada en Medicina i Cirurgia amb formació de negoci per IESE i ESADE, ha estat a diferents càrrecs com a responsable de desenvolupament de negoci corporatiu i directora de l’àrea científica i innovació. Claudio, Enginyer Químic i Industrial i amb formació de negoci per IESE, porta més de deu anys d’experiència en consultoria d’estratègia de negoci en el sector de Life Sciences.

KPMG treballa amb alguns dels actors més innovadors del sector de Life Sciences de tot el món. El sector de Life Sciences inclou a diferents industries como la farmacèutica, biotecnologia, tecnologia sanitària i dispositius mèdics, salut animal i salut vegetal. En aquest webinar escoltarem a dos dels seus màxims responsables per compartir perspectives, idees i enfocaments de futur.

Inscriu-t'hi!