#TECNODAY amb l'empresa KOSTAL

Alumant observant una xerrada

El primer TECNODAY del curs va tenir lloc el 3 d'octubre de 13:00 a 14:00 a l'aula Q1/1003 de l'Escola d'Enginyeria.

28/09/2023

El passat 3 d’octubre de 13:00 h a 14:00 h a l'aula Q1/1003, coincidint amb La Comunitària de tardor, es va celebrar un TECNODAY amb l’empresa Kostal.

Aquest esdeveniment era especialment rellevant si tenies interès en la complexitat tecnològica i els reptes associats en el camp de les telecomunicacions i l'electrònica. Es va dissenyar una xerrada centrada en el camp de les telecomunicacions, ja que la idea era parlar de temes com la fiabilitat dels dispositius, el nivell d'especialització tècnica requerit per als enginyers d’R+D i les adaptacions necessàries en els sistemes de gestió i l'organització.

KOSTAL és fabricador de productes electrònics i mecatrònics. És un proveïdor per a diverses indústries, incloent-hi la del motor, amb clients com Mercedes-Benz, l'energia solar i l'electrodomèstica, entre altres. Nosaltres per la xerrada: "El impacto del incremento de complejidad tecnológica. Nuevos retos y tendencias"  vam comptar amb el responsable de l'àrea R+D de l'empresa KOSTAL, l'Ernesto Biempica.

A més, després vam concloure la jornada amb un networking al vestíbul de l’Escola fins a les 15 h.