Sessió informativa sobre el programa de mobilitat internacional 2020-2021

Joaquín Rodríguez, durant la sessió sobre Mobilitat internacional

Joaquín Rodríguez, responsable de l'Àrea de Relacions Internacionals de l'Escola, oferirà una xerrada informativa sobre els intercanvis internacionals d'estudis que poden optar els estudiants del Grau el proper curs acadèmic 2020-2021. La sessió tindrà lloc el dijous 17 d'octubre, a les 14 hores, a l'aula 320.

07/10/2019

Joaquín Rodríguez, responsable de l'Àrea de Relacions Internacionals de l'Escola, donarà a conèixer els diferents programes de mobilitat internacional als estudiants interessats en realitzar una estada d'estudis a l'estranger durant el proper curs acadèmic 2020-2021, el proper dijous 17 d'octubre.

La sessió permetrà conèixer els programes Erasmus+, el UAB Exchange Program (programa propi), o les setmanes temàtiques de la Xarxa Conris, entre altres. En aquest mapa, podeu veure quines institucions universitàries del món permeten realitzar intercanvis acadèmics a estudiants de l'Escola, en estades de 6 mesos o fins a 1 any de durada.

La sessió es portarà a terme a l'aula 320, a les 14 hores.


Convocatòria 2020-2021

La convocatòria de presentació de sol·licituds començarà el 28 d'octubre i finalitzarà l'11 de novembre de 2019.

Consulteu les bases i requisits de la convocatòria, i les destinacions disponibles d'intercanvi a l'enllaç.

Heu d'enviar les vostres peticions digitalment, a través de la pàgina web sia.uab.cat , i dirigir-vos a l'apartat "Consulta i sol·licituds d'intercanvis OUT".

La primera resolució de places es farà pública el 12 de desembre de 2019.

Per qualsevol dubte o per sol·licitar més informació, contacteu amb el professor Joaquin Rodríguez, Coordinador de Relacions Internacionals de l'Escola, a l'e-mail: joaquin.rodriguez@uab.cat 

 

Notícies relacionades

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

Totes les notícies