Sessió informativa sobre el Màster i Postgraus online de l'Escola

Màster Online Direcció Digital - Sessió informativa

L'Escola presentarà el nou Màster online en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals, i els seus postgraus en línia en una sessió informativa virtual que es portarà a terme el 7 de maig, a les 19 h. Per participar-hi cal inscriure's prèviament.

23/03/2020

L'Escola organitza una sessió informativa virtual per donar a conèixer el nou Màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals, i el seu Postgrau en Gestió de Projectes Turístics, Màrqueting i Intel·ligència Emocional, i el Postgrau en Revenue Management, Màrqueting Digital i Customer Experience. També es presentaran els Cursos Online d'Especialització en Revenue Management, Customer Experience, eTourism i Màrqueting Digital, Project Management: Gestió de Projectes Turístics, Coaching i Intel·ligència Emociona en el Sector Turístic, i Enologia i Enoturisme.

Per assistir en línia a la xerrada cal que us inscriviu prèviament:


Cliqueu sobre l'enllaç i ompliu les vostres dades al formulari de l'aplicació "Eventbrite", per apuntar-vos a la jornada online. Rebreu un correu que us confirmarà que la vostra inscripció s'ha realitzat correctament.

Quan restin pocs dies que s'imparteixi la xerrada, rebreu un correu electrònic com a recordatori del dia i hora en què es portarà a terme la sessió en línia on us vau apuntar.

La sessió serà impartida per Laura Martínez, Coordinadora del Màster en línia i Cursos d'Especialització online de l'Escola.