Sessió informativa online sobre els cursos d'especialització en línia

Sessió informativa online sobre els cursos d'especialització

L'Escola organitzarà dilluns 4 de maig, de 18 a 20h, una xerrada virtual per informar sobre els cursos online d'Enologia i Ecoturisme, E-Tourism i Màrqueting Digital, Customer Experience, Project Management i Coaching i Intel·ligència Emocional. Inscripcions obertes.

28/04/2020

El 18 de maig comença una nova edició dels cursos d'especialització online en turisme i hoteleria de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

Aquests cursos tenen una durada de 2 mesos i ofereixen formació professionalitzadora en diferents camps del sector turístic i hoteler: Enologia i Ecoturisme, E-Tourism i Màrqueting Digital, Customer Experience, Project Management i Coaching i Intel·ligència Emocional.

Per això, la professora Laura Lizbeth i els coordinadors referents de cada curs oferiran una sessió informativa online el dilluns 4 de maig, de 18 a 20 hores, on explicaran les claus de cada curs i la metodologia d'aprenentatge d'aquestes formacions. Aquesta és l'estructura de desenvolupament de la sessió:


•    De 18 a 18:30h: Presentació del Curs en Enologia i Enoturisme
•    De 18:30 a 19h: Presentació del Curs en E-Tourism i Marketing Digital i el Curs en Customer Experience
•    De 19 a 19:30: Presentació del Curs en Revenue Management
•    De 19:30 a 20h: Presentació del Curs en Project Management: Gestió de Projectes Turístics i el Curs en Coaching i Intel·ligència Emocional

La sessió informativa es farà a través de la plataforma Zoom. Les persones interessades en assistir s'han d'inscriure a través d'aquest enllaç. Una vegada registrats, els assistents rebran el mateix dia de la sessió, 5 minuts abans de l'inici, un correu amb l'enllaç que els permetrà accedir a la xerrada virtual quan més els convingui. 

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte a través de formacio.continuada.fuab@uab.cat