Sessió informativa online del Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat

Tres persones mirant uns gràfics

El dimecres 6 de juliol, a les 19h, el coordinador del Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat, Armando Equeter, farà una xerrada informativa en línia sobre aquesta formació, que t'acredita per a la gestió i planificació de sistemes de gestió de la qualitat. Registra't.

15/06/2022

El centre organitza una xerrada informativa online sobre el Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat, el pròxim dimecres 6 de juliol, a les 19h.

La sessió anirà a càrrec d'Armando Equeter, coordinador d'aquests estudis, que et donarà les claus d'aquesta formació que acredita professionalment per exercir com a gestor/a i planificador/a de sistemes de gestió de la qualitat.

A Espanya, hi ha més de 36.000 empreses certificades amb la norma ISO 9001 de Sistemes de Gestió de la Qualitat (o QMS, Quality Management System, en les seves sigles en anglès), i està considerada una de les eines estratègiques més demandades per les organitzacions segons l'estudi ISO Survey.

Ja està oberta la matriculació d'aquest Postgrau, que començarà al mes de novembre, i disposa d'un 10% de descompte de l'import si formalitzes la teva matrícula abans del 27/10/2022. 

La sessió es farà a través de "Teams". Les persones registrades rebran diversos correus de recordatori amb l'enllaç per connectar-se.

Registra't