Sessió d'acollida ludificada per iniciar el curs 23-24 per als estudiants de 1r del Grau presencial

Estudiants de 1r curs participant a la gimcana de 2022

El centre organitza una jornada d'acollida acadèmica ludificada per als estudiants de nou ingrés del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral, el dimecres 13 de setembre, a les 15 hores, a l'aula 207. L'activitat consistirà en realitzar una gimcana per conèixer els espais i serveis de l'Escola i del Campus de la UAB. Es recomana als estudiants de 1r curs que vinguin amb calçat còmode, que portin portàtil i tinguin a l'abast el seu NIU i contrassenya.

03/08/2023

La direcció de Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUAB Formació i la coordinació dels estudis han preparat una sessió d'acollida ludificada per donar la benvinguda als estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral, i introduir-los en el coneixement i funcionament dels espais i serveis que tenen al seu abast al centre i al Campus de la UAB.

La jornada es portarà a terme el dimecres 13 de setembre, a les 15 hores, a l'aula 207, i es basarà en la celebració d'una gimcana amb diversos reptes i activitats que hauran de superar amb èxit els diferents equips d'estudiants que es formaran i hi participaran.

Amb la realització de proves i dinàmiques, els estudiants, a part de conèixer la informació necessària de caire logístic i acadèmic per la seva estada a la universitat, podran interactuar amb els seus nous companys i companyes de l'aula, i treballar aspectes de les soft skills, com la comunicació, la cohesió de grup, l'empatia, la creativitat o el lideratge, entre altres. L'equip guanyador de la gimcana obtindrà un premi.

Es recomana que els estudiants vinguin amb calçat còmode i amb un portàtil, i tinguin a la mà el seu NIU i la contrassenya.

Aquesta jornada és de presència obligatòria per als estudiants matriculats de 1r curs del Grau presencial. Si per motius de feina, o per alguna altra raó, no poguéssiu assistir-hi, si us plau, comuniqueu-ho al coordinador César Torrero, al seu e-mail cesar.torrero@uab.cat 

Les classes del curs 2023-2024 s'iniciaran el dijous 14 de setembre.