Segueixen les sessions informatives sobre les mencions del Grau

Cicle de xerrades d'orientació professional 2018

Divendres 13 d'abril, es celebrarà la segona xerrada sobre les mencions del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, en aquest cas, dedicada a la Seguretat Privada i la Investigació Privada. A la primera, sessió hi van assistir els graduats Daniel Benítez i Víctor Mata, que van explicar la seva experiència professional en el camp de la Seguretat Pública.

10/04/2018

Aquest divendres 13 d'abril tindrà lloc la segona edició del cicle de Diàlegs d'Orientació Professional sobre les diverses mencions que s'imparteixen en el Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, en aquesta ocasió dedicada a la Seguretat Privada i la Investigació Privada.

El cicle va iniciar el passat divendres 6 d'abril, amb la xerrada informativa sobre la menció en Coordinació de la Seguretat Pública. Els graduats de l'Escola, Daniel Benítez i Víctor Mata, van ser convidats a la sessió per donar a conèixer la seva experiència professional a l'àmbit de la seguretat pública.

Els titulats van compartir dues motivacions diferents per cursar aquest Grau, ja que en Daniel, tot i que tenia clar a què es volia dedicar, va tenir els primers contactes amb el camp de la Seguretat Pública a través del Grau; mentre que en Víctor, ja era un professional d'aquest sector, que va voler obtenir una titulació universitària relacionada amb la seva professió.

Els estudiants de 3r curs, que van assistir, van plantejar preguntes als graduats relacionades amb la dificultat de superar les oposicions, un cop havent cursat els estudis, a més de quines eren les funcions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, la seva remuneració, i quines possibilitats existien per incorporar-se com a interins en les diferents convocatòries de les Policies Locals.

L'alumnat valora positivament la realització d'aquestes sessions informatives, que els hi permet compartir i aclarir dubtes amb exalumnes, ja que els ajuda a veure l'enfocament pràctic del Grau, i quines són les sortides laborals de cada menció.

El calendari dels propers Diàlegs d'Orientació Professional és el següent:

  • Divendres 20 d'abril, menció sobre Seguretat Laboral.
  • Divendres 27 d'abril, menció sobre Gestió de Riscos a la Comunitat.

Les xerrades es porten a terme a les 19 hores a l'aula 330 (3a planta).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies