S'obre un segon període de modificació de matrícula per Grau i Màsters

Estudiants a Gestió Acadèmica

Del 4 al 22 de febrer, Gestió Acadèmica obre un període de modificació de matrícula per als estudiants de Grau i Màsters que desitgin realitzar un canvi de grup, ampliació o anul·lació de matrícula d'assignatures que s'imparteixen en el segon semestre.

04/02/2019

La Gestió Acadèmica de les Escoles de FUABFormació obre un segon termini, des del 4 al 22 de febrer (ambòs inclosos), per poder sol·licitar modificacions de matrícula dels estudis de Grau i Màster, de les assignatures que s'imparteixen durant el segon semestre.

En aquest sentit, l'estudiant que ho desitgi, pot sol·licitar canvi de grup, o realitzar una ampliació o anul·lació d'assignatures.

Excepcionalment es pot autoritzar fer modificacions d’assignatures anuals.

Per fer-ho, cal abonar la taxa vigent establerta pel centre (27,27 euros) durant aquest període, i presentar la sol·licitud de modificació de matrícula, que us podeu descarregar aquí.

Pagament de la modificació

Al final de la sol·licitud trobareu les formes de pagament de la taxa: a la secretaria o a través de TPV VIRTUAL.

  • Per poder sol·licitar una modificació de matrícula, cal estar al corrent de pagament. No s’acceptarà cap sol·licitud de modificació, en cap sentit, si l’estudiant té pendent d’abonar algun pagament vençut.
  • A més de la taxa de modificació de matrícula, es cobrarà l'import resultant de l'increment dels crèdits matriculats.
  • L'import de les modificacions de matrícula s'ha d'abonar en un únic pagament.

Altres aspectes a tenir en compte:
  • Un cop concedida la modificació de la matrícula, s'aplica a l'expedient acadèmic i no s'hi pot renunciar.
  • Per anul·lar assignatures troncals i obligatòries que estiguin suspeses, en el cas d'estudis de primer o segon cicle, i assignatures de formació bàsica o obligatòria, en el cas d'estudis de grau, cal d'anul·lar també les assignatures noves de les què l'estudiant s'ha matriculat.

 

Notícies relacionades

Edifici Blanc

Serveis al Campus i a l'Escola per Setmana Santa

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. L'Escola també romandrà tancada. Llegir més

Totes les notícies