Realitza el teu TFG o TFM col·laborant amb empreses i ONG

U4Impact

U4Impact és una plataforma que connecta empreses amb universitaris a través de més de 75 projectes per fer el TFG o TFM.

02/11/2023

Gràcies a la col·laboració de l’Escola d’Enginyeria amb U4IMPACT, pots accedir a aquesta plataforma en la qual trobaràs temes de TFG o TFM proposats per empreses, entitats socials i startups…

Així podràs desenvolupar un TFG o TFM diferenciador, amb una aplicació real i col·laborant mà a mà amb organitzacions com a Fundació ONCE, Danone, Cepsa, CaixaBank, Ecoalf…

No sols és una oportunitat de tenir un impacte i millorar el món amb el teu treball, sinó també de diferenciar-te professionalment (els estudiants que van desenvolupar projectes amb U4IMPACT van millorar fins a 3 vegades la seva taxa d'ocupabilitat l'any passat)

Només has de registrar-te gratuïtament aquí, confirmar el teu correu i entrar en la plataforma. Allí podràs veure els projectes, filtrar per temàtiques i aplicar als que més t'interessin.

Encara que tinguis dubtes, no ho deixis passar i registra't ja, tindràs un canal de comunicació oberta amb l'equip d'U4IMPACT que t'informarà dels terminis i et resoldrà tots els dubtes. Una vegada dins, si un projecte t'agrada no tardes a aplicar, ja que, com més aviat millor sol·licitis el tema, més fàcil és que et seleccionin. Pots aplicar a tants projectes com vulguis.

La convocatòria ja està oberta, tens fins al 25 de novembre.