Ramon Vilanova rep el títol de Professor Honorari Visitant a la Università degli Studi di Brescia

En Ramon reben el títol de professor honorari Visitant a la Università degli Studi di Brescia

El director de l’Escola d’Enginyeria recull aquest títol honorari pels seus anys de col·laboració amb el grup d’investigació en Sistemes de Control Industrial del Departament d’Enginyeria Industrial i Mecànica.

16/12/2021

Aquest 9 de desembre el director de l’Escola d’Enginyeria Ramon Vilanova va assistir al Saló de Rectorat Apollo de la Università degli Studi di Brescia per rebre oficialment el títol de Professor Honorari Visitant.

 

El mèrit ha sigut guardonat per tots els seus anys de constant col·laboració amb el grup d’investigació en Sistemes de Control Industrial del Departament d’Enginyeria Industrial i Mecànica; a més de com a reconeixement per ser un dels majors experts a escala mundial en el camp de controladors industrials. Tanmateix, imparteix cursos del programa doctoral.

 

El títol honorari li va ser atorgat pel Rector Professor Maurizio Tira, el Professor Roberto Ranzi (Delegat d’Afers Internacionals, Cooperació i Desenvolupament) i el Professor Antonio Visioli (Delegat d’Afers Internacionals, Cooperació i Desenvolupament del Departament d’Enginyeria Industrial i Mecànica).

 

Enllaç amb la notícia original al web de la Università degli Studi di Brescia:

https://www.unibs.it/en/university/communication/all-news/prof-ramon-vilanova-new-honorary-visiting-professor