Primera convocatòria de preinscripció universitària per al curs 2019-2020

Estudiants

La primera convocatòria per a la preinscripció universitària del curs 2019-2020 comença el 4 de juny i finalitza l'1 de juliol (ambdós inclosos). Per realitzar el tràmit, les persones interessades haureu de fer-ho a través del portal Accés Universitat. Consulteu aquí els codis per escollir el Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB (modalitats presencial i en línia).

28/05/2019

El nou període de preinscripció universitària per al curs 2019-2020 comença el dimarts 4 de juny i finalitza el dilluns 1 de juliol (ambdós dies inclosos), a través del portal Accés Universitat.

Per realitzar el procés, cal seguir unes indicacions per registrar-se correctament i poder fer la preinscripció. En alguns casos, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida i així poder entrar en el procés d'assignació de places.

Aquests són els codis que necessitaràs:

Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial): 21054
Grau de Prevenció i Seguretat Integral (en línia): 21113


La resolució sobre la primera assignació de places serà el dia 11 de juliol. Consulta el calendari de la preinscripció universitària 2019 per a més informació sobre els terminis i les resolucions.

Més informació sobre la preinscripció en aquest enllaç.

També pots contactar amb l'Oficina d’Accés a la Universitat (Via Laietana, 2 planta baixa), a Barcelona, o trucant al 93 223 03 23 o al 93 223 25 91, de 9.00 a 14.00 hores.

Bústia de contacte

I si no et queden clars alguns conceptes claus de la selectivitat i la preinscripció universitària, consulta el diccionari on trobaràs totes les respostes.

 

Notícies relacionades

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

Promoció 2019 del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Es gradua la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral

Una setantena de persones van assistir a la Graduació de la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral, que es va dur a terme el passat divendres, i en què es van entregar els diplomes als recents titulats, molts d'ells procedïen d'altres comunitats autònomes. El proper divendres 19 de juliol, a les 18 h, es celebrarà la Graduació del Grau presencial de la promoció 2019, a l'Hotel Exe Campus UAB.

Totes les notícies