Presenteu la vostra idea emprenedora als IX Premis CIEU-2018!

IX Premis CIEU 2018 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries convoca els IX Premis CIEU 2018 a la idea més emprenedora per fomentar l'esperit innovador entre la comunitat universitària i els graduats de la UAB. Els estudiants i alumni podeu presentar els vostres projectes de negoci fins al 20 de novembre.

24/10/2018

L’objectiu dels IX Premis CIEU-2018 a la idea més emprenedora és fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

Si esteu treballant en un projecte propi innovador, participeu al IX Premis CIEU-2018 a la idea més emprenedora. Organitzat pel Centre d’Iniciatives Emprenedora Universitàries (CIEU), el certamen està adreçat a la xarxa alumni, a l’alumnat de FUABformació (EPSI, ESAGED, EUTDH i Cicles Formatius) i de la Facultat d’Economia i Empresa i a tota la comunitat universitària de la UAB, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

S’hi poden presentar persones individuals o en equip amb un màxim d’una idea per persona o equip. El jurat, format per persones expertes reconegudes del món universitari i empresarial, valorarà els projectes en funció de l’originalitat i el grau d’innovació, l’adequació del perfil de l’emprenedor o complementarietat de l’equip, el coneixement del producte o servei, el coneixement dels clients potencial i la competència, la implementació de la idea i la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

Per participar-hi, heu de formalitzar la fitxa de participació i el full de registre de persones emprenedores del CIEU abans del 20 de novembre. L’acte d’entrega del premi es celebrarà el dijous 29 de novembre a les 16h a l’Hotel Campus de la UAB, on es lliurarà el certificat que acredita a les persones guanyadores. La dotació econòmica segons les quatre categories és la següent:

Categoria FUABformació. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Facultat d’Economia i Empresa. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria resta de la UAB. 1r, 2n i 3r premi amb una dotació econòmica de 250,150 i 100 euros respectivament.

Categoria Alumni UAB. Compta amb dos àmbits, el general i el d’impacte social i sostenibilitat, cada un d’ells amb una dotació econòmica de 500 euros, que prové de la col·laboració amb Caixa d’Enginyers.

Consulta les bases dels Premis


Amb la col·laboració de:

 

Notícies relacionades

Totes les notícies