Presentació de la Digital Talent Overview 2022

Presentación Digital Talent Overview 2022

Consisteix en un informe anual que recull l'evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona.. A la sessió es descobrirà, de la mà de representants i líders de l'ecosistema digital, com la tecnologia està avançant i requereix de nou talent digital.

03/06/2022

Vols estar al dia sobre els últims indicadors de l'estat del talent digital? La Barcelona Digital Talent et convida el pròxim 15 de juny a la presentació presencial del "Digital Talent Overview 2022", el seu informe anual que recull l'evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona.

En aquesta sessió es descobrirà, de la mà de representants i líders de l'ecosistema digital, com la tecnologia està avançant i requereix de nou talent digital per a respondre a les demandes del mercat així com a la transformació de la societat.

I, a més, es coneixeran algunes de les dades més rellevants de l'informe com, per exemple, que en l'últim any la demanda de talent digital s'ha incrementat un 40%, mentre que l'oferta de professionals digitals disponibles en el mercat només ha ascendit a un 11%.

Vols saber quin impacte ha tingut el teletreball en la mobilitat dels professionals? Quines són les tendències globals en relació al talent digital? No et perdis l'esdeveniment on podràs descobrir les pròximes línies d'actuació per a combatre la bretxa de talent digital.

Com a tancament, hi haurà un espai de networking per a poder connectar amb tots els assistents.

Enregistra't!