Preinscripció universitària de la convocatòria de setembre 2020

Aula de l'Escola

La nova convocatòria per a la preinscripció universitària de setembre de 2020 es realitzarà el 8 i 9 d'octubre. Per efectuar el tràmit, les persones interessades hauran de fer-ho a través del portal Accés Universitat.

14/09/2020

El nou període de preinscripció universitària serà els dies 8 i 9 d'octubre (ambdós inclosos), a través del portal Accés Universitat. Els estudiants que hagin fet la selectivitat extraordinària de setembre podran consultar els resultats el dia 8 d'octubre.

Per realitzar el procés, cal seguir unes indicacions per registrar-se correctament i poder fer la preinscripció. En alguns casos, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida i així poder entrar en el procés d'assignació de places.

Aquests són els codis que necessitaràs:

  • Grau de Prevenció i Seguretat Integral (presencial): 21054
  • Grau de Prevenció i Seguretat Integral (en línia): 21113

La resolució sobre l'assignació de places es farà pública el divendres 16 d'octubre i, la matriculació, el dilluns 19 i dimarts 20 d'octubre. Consulta el calendari de la preinscripció universitària 2020 per a més informació sobre els terminis i les resolucions.

I si no et queden clars alguns conceptes claus de la selectivitat i la preinscripció universitària, consulta el diccionari on trobaràs totes les respostes.

També pots contactar amb l'Oficina d’Accés a la Universitat (Via Laietana, 2 planta baixa), a Barcelona, o trucant al 93 223 03 23 o al 93 223 25 91, de 9.00 a 14.00 hores.

Bústia de contacte

 

Notícies relacionades

Resolució de les places de pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

1a Resolució de les pràctiques de suport a les activitats de promoció de l'Escola

S'ha publicat la primera resolució de les 8 places de pràctiques de suport de promoció de FUABformació, per a estudiants de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, per col·laborar en les activitats, tant virtuals com presencials, de donar a conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral a futurs alumnes i a les seves famílies.

Totes les notícies