Pots guanyar el premi al millor TFG amb perspectiva de gènere o sobre desenvolupament sostenible i justícia global

Convocatòria de premis als mllors TFG

La UAB vol premiar aquells Treballs de Fi de Grau que promoguin el canvi social. Per aquest motiu, ha obert dues convocatòries: els Premis als Millors TFG amb Perspectiva de Gènere i els Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global.

07/07/2020

Un any més la UAB ha posat en marxa dues convocatòries que volen premiar a aquells TFG que promoguin el canvi social. L'Observatori per la Igualtat, juntament amb l'Institut Català de les Dones, organitza la cinquena edició dels Premis als Millors TFG amb Perspectiva de Gènere. L'objectiu és sensibilitzar als alumnes sobre la igualtat de gènere i la no discriminació a través de la recerca.


Per altra part, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) presenta la quarta edició dels Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. En aquest cas, es vol premiar aquells treballs que contribueixin a l'Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible. A més, també s'incorpora la menció ApS, per premiar els TFG que hagin seguit aquesta metodologia.


Per poder participar és necessari haver presentat el TFG al curs 2019-2020 a qualsevol dels graus de la UAB, i tenir una nota mínima de 8,5. Poden ser treballs individuals o col·lectius. El termini de presentació finalitza l'1 de desembre.


Les dues convocatòries i la menció ApS tenen com a premi una dotació de 1.000 € cadascun. A més, de la totalitat de premis atorgats per grau es concediran els premis als millors treballs per àmbit de coneixement. Aquests rebran, com a mínim, 250 €.

 

Notícies relacionades

Video VI concurs de fotografia Mywebtime

S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

Totes les notícies