Participa en l'enquesta de mobilitat de la UAB 2019

Bus i cotxes a veterinària

Obert el termini per a emplenar l'enquesta de mobilitat, dirigida a les persones usuàries del campus de Bellaterra (PAS, PDI, estudiants), fins al 30 d'abril. Se sortejarà una targeta regal de 300 euros entre totes les persones que hi participin.

19/03/2019

La Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat de la UAB (UPGM) està treballant per a millorar l’accessibilitat al campus de Bellaterra. En aquest sentit, ha posat a disposició de les persones usuàries del campus de Bellaterra (estudiants, PAS i PDI) una enquesta per conèixer els hàbits i les dificultats a l'hora d'accedir al campus.

Les persones que participin responent l'enquesta de mobilitat, que té una durada d'entre 5 i 10 minuts, entraran en el sorteig d'una targeta regal La Maquinista de 300 euros, que es realitzarà durant la segona quinzena de juny. És possible respondre el qüestionari de manera parcial, en diversos moments, ja que les respostes van quedant registrades, i es pot respondre des de dispositius mòbils.

L'enquesta de mobilitat està disponible al següent enllaç.

Per a qualsevol dubte, les persones interessades poden posar-se en contacte enviant un correu a gemott@uab.cat

Més informació: Mobilitat i Transports de la UAB
 

 

Notícies relacionades

Campus UAB

Tornen les "activitats de campus" a la UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

Totes les notícies