Participa en el “Repte Cofidis: Women in data” i incorpora’t al programa formatiu i professional de l’empresa

Reto_Cofidis_allWomen

La iniciativa “Reto Cofidis: Women in data” permetrà al talent femení la incorporació a l’empresa el pròxim 29 de maig, a través del programa de formació “learning by doing”.

08/05/2019

L’oportunitat girarà en torn els perfils femenins especialitzats en Data Scientist, per a totes les interessades en l’anàlisi estadística i la mineria de dades. Les guanyadores del repte podran treballar amb Cofidis i seguir la seva formació mentre treballen.

El repte del 29 de maig obre les portes al talent femení per incorporar-se al departament de tecnologia i dades, oferint un programa formatiu i professional amb el qual s’incorporaran a l’empresa.

Del total de 10 dones que hi participaran, només 4 seran les escollides per formar part del programa “Factoría de talento del dato” de Cofidis i iniciar la seva carrera com a Data Sciencits.

Si t'interessa, pots fer la teva inscripció fins al pròxim 24 de maig, tenint en compte que t'incorporaràs a l'empresa  partir del 3 de juny a través d'un contracte laboral o un conveni de pràctiques. Durant 10 mesos formaràs part de Cofidis i gaudiràs d'una experiència internacional en què podràs aprofundir en el teu aprenentatge i els valors de la companyia.

Per a participar segueix el següent enllaç per realitzar la inscripció, o informa’t en profunditat de l’esdeveniment fent click aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies