Obertes les inscripcions a la Junior School 2022 de atSistemas

Junior School atSistemas 2022

A la Junior School 2022 de atSistemas ajudaran a 15 joves enginyers o enginyeres a formar-se perquè, posteriorment, puguin participar en interessants i punters projectes tecnològics amb ells. El programa formatiu té una durada de 6 mesos sota un contracte en pràctiques i amb accés a tots els avantatges disponibles per als empleats de l’empresa.

08/09/2022

Si estàs a punt de graduar-te o ja has acabat la carrera, aquesta aventura professional és per a tu. Des atSistemas, empresa consultora i de serveis de TI i desenvolupament de programari, busquen joves talents per ajudar-los en la seva aventura professional al món de la tecnologia.

 

A la Junior School 2022 ajudaran a 15 joves enginyers o enginyeres a formar-se perquè, posteriorment, puguin participar en interessants i punters projectes tecnològics amb ells. El programa formatiu té una durada de 6 mesos sota un contracte en pràctiques i amb accés a tots els avantatges disponibles per als empleats de l’empresa.

Si ets enginyer o titulat universitari amb inquietuds al sector IT, tens un alt nivell d'anglès, tens curiositat i inquietud per la tecnologia, aquesta és la teva oportunitat per impulsar la teva carrera professional.

 

Vols créixer al món IT? Sents curiositat i inquietud per la tecnologia i vols formar-t'hi? Si la resposta és sí, aquesta és la teva oportunitat.

Més informació: Junior School atSistemas 2022