Obertes les convocatòries d'ajuts per a equipament informàtic i connectivitat

Noi treballant amb un ordinador

Com ja es va fer el curs passat, la UAB obre una convocatòria d'ajuts per dotar l'alumnat d'equipament informàtic i de connectivitat per poder seguir la docència a distància aquest semestre. Enguany, hi ha uns ajuts específics per a l’alumnat de 1r curs i uns altres adreçats als estudiants de 2n curs en endavant amb terminis de sol·licitud diferents.

29/09/2020

La UAB ha obert dues convocatòries especials d'ajuts per a la cessió temporal d'equipament informàtic i de connectivitat durant el primer semestre del curs 2020-2021. Per als estudiants de segon curs en endavant, les sol·licituds es podran fer fins al 7 d’octubre; per als estudiants de primer curs, el termini es tancarà el proper 16 d’octubre.


Aquests ajuts especials estan destinats a l'alumnat de la UAB amb dificultats per seguir la docència a distància a causa de mancances de material informàtic o de connectivitat a internet. Els ajuts consistiran en el préstec d'equipament informàtic bàsic o bé en facilitar l'accés a una connexió bàsica d'internet mitjançant un dispositiu amb targeta SIM.

Per accedir a aquests ajuts, a més de no disposar d'equipament informàtic i/o de connexió a internet suficients per seguir la docència en format virtual, es requereix estar matriculat en estudis oficials i en un centre propi de la UAB aquest curs 2020-2021 i tenir concedida, per a l'actual curs també, l'acreditació de caràcter econòmic que emet l’AGAUR.

Aquests ajuts tenen una dotació màxima de 15.000 euros a càrrec del pressupost de la UAB.
 

Més informació: Convocatòria especial d’ajuts per a la cessió temporal d’equipament informàtic i de connectivitat durant el 1r semestre del curs 2020-21, per afrontar la situació d’emergència sanitària del COVID-19
Convocatòria especial d'ajuts per a la cessió temporal d'equipament informàtic i de connectivitat durant el primer semestre del curs 2020-2021 (període extraordinari alumnat grau segon curs en endavant)

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Cartell beca a Ideas Locas de Telefónica

Telefónica llança un repte per combatre les Fake News

El laboratori d’exploració del futur de Telefónica ‘Ideas Locas’ proposa dos reptes a l’estudiantat amb esperit crític i creatiu per fer front a les Fake News. Les propostes guanyadores gaudiran d’una beca remunerada de sis mesos per unir-se a un equip d’experts i professionals en un entorn real.

Totes les notícies