Obert un nou període de sol·licitud de beques per estudiar al Servei de Llengües de la UAB

Beca gener 2018 llengües

Els estudiants matriculats durant el curs 2018/2019 tenen temps fins al 18 de gener per sol·licitar l’ajut econòmic per als cursos d’idiomes de segon semestre del Servei de Llengües de la universitat.

09/01/2019

La Comissió d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB va obrir durant el curs passat una convocatòria d'ajuts per a estudiants de grau, màster oficial i doctorat, destinades a l’aprenentatge de llengües.

La convocatòria d’aquestes beques torna a estar oberta per a aquells estudiants de Grau, Màster oficial o doctorat de la UAB matriculats durant el curs 2018-2019.

La beca consisteix en una reducció del 50% de l’import dels preus de matrícula dels cursos del Servei de Llengües de la UAB, tant per als cursos del primer com del segon semestre. Descobreix tota l’oferta d’idiomes.

Per a aquelles persones interessades en sol·licitar la beca, hauran d'imprimir i completar aquesta sol·licitud -que també es pot recollir a la secretaria del Servei de Llengües de la UAB-,  i presentar-lo a la teva gestió acadèmica o al Registre General (edifici del Rectorat) de la UAB.

El termini de presentació general per als estudiants és divendres 18 de gener. La resolució es farà pública el divendres 1 de febrer.

Per a més informació sobre requisits i terminis, consulteu les bases de la convocatòria.

Servei de Llengües de la UAB

 

Notícies relacionades

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Graduació dels titulats/des del Grau presencial i online de la promoció 2019

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en dues dates diferents. Els Graduats de la modalitat online rebran els diplomes el divendres 12 de juliol, mentre que els titulats del Grau presencial ho faran el divendres 19 de juliol. Es duran a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies