Millores en l’equipament d’aules i espais docents de l’Escola

Millores Edifici Blanc

Continuen els processos de millora de les instal·lacions de l'Escola que, enguany, han posat el focus en l'activitat docent. A més de mesures de manteniment, s’han unificat els equipaments tecnològics de totes les aules.

05/11/2019

Com en anteriors ocasions, s’han aprofitat els mesos amb més baixa afluència per portar a terme reformes de manteniment i millora dels espais dedicats a tots els usuaris de l’Escola. Per a aquest curs 2019-2020, però, s’ha volgut posar el focus en el professorat, que ara disposa d’aules més ben equipades i interconnectades amb les noves tecnologies.

Ara, les 20 aules per a la docència ja presenten un aspecte unificat i comparteixen el mateix equipament tecnològic. Per una banda, s’han substituït les pissarres de guix per a pissarres blanques velleda, que és un tipus de pissarra que permet al docent escriure i oferir una projecció visual simultàniament. Així mateix, a totes les aules s’han instal·lat nous canons i pantalles per a una millor projecció audiovisual, i amb un sistema de comandament més unificat.

També s’han renovat altres aspectes de les aules. Un exemple serien les noves cortines que afavoreixen un enfosquiment òptim durant la projecció i un major control tèrmic. També cal destacar els nous elements de retolació, que informen sobre com connectar-se al Wifi, o quines són les extensions per trucar al Servei d’Informàtica o a la Gestió Acadèmica, entre d’altres.

Un altre dels espais on s’han desenvolupat accions de millora són les sales de professors/es. Hi ha despatxos equipats amb ordinadors que ara permeten un millor accés al sistema de videoconferència Webex, dirigides sobretot als docents que imparteixen classes als programes de modalitat online.

Pel que als espais comuns, també s’han aplicat mesures de manteniment i millora a les escales i a les zones dels ascensors, fet que ha propiciat una millor il·luminació en aquestes àrees.

 

Notícies relacionades

Lectura de la tesi de la professora Estela Gutiérrez

Estela Gutiérrez obté el Doctorat amb una recerca sobre la problemàtica de l'exposició als tòxics

La professora de l'Escola, Estela Gutiérrez, va obtenir el Doctorat en Seguretat Humana i Dret Global, amb una recerca que analitzava la regulació i problemàtica de les substàncies químiques tòxiques conegudes com EDCs, que tenen impactes negatius sobre la salut pública i la seguretat humana. La tesi, que es va presentar a la Facultat de Dret de la UAB, va rebre la qualificació de Cum Laude.

Totes les notícies