MEMEnginy24: Celebrant els 10 anys

Imatge on surten els organitzadors de la MEMEnginy23

Arriba el desè aniversari de la MEMEnginy on es reuniran les empreses més top del sector tecnològic. Aquest esdeveniment posarà en contacte el món laboral amb els futurs professionals. T'esperem el pròxim 25 d'abril!

22/03/2024

Registra´t ara en aquest enllaç

La desena edició del congrés tecnològic de l’Escola d’Enginyeria serà el pròxim dijous 25 d’abril. La MEMEnginy atraurà les millors empreses i és el moment ideal per anar-hi i trobar feina.  El programa s’estructurarà en tres parts: fira d'empreses, conferències i sessions de networking, permetent als participants conèixer les últimes tendències i reptes del sector, establir connexions personals i explorar oportunitats professionals. Les àrees destacades seran l’Internet of Things (IoT), el Green Tech, la intel·ligència artificial, la gestió de dades, la transformació digital i la ciberseguretat, àmbits amb una demanda creixent de professionals.

L'alumnat del Consell d’Estudiants juga un paper actiu en l'organització de l'esdeveniment, col·laborant conjuntament amb l’Escola d’Enginyeria. La inauguració comptarà amb la presència del director de l'Escola d'Enginyeria, Ian Blanes, i representants estudiantils, com l’Ariadna Garnica, organitzadora del #MEMEnginy24, destacant la importància d'aquest tipus d'activitats per establir connexions amb el món laboral.

Amb més de 60 empreses participants, incloent-hi NTT DATA, Roche Farma España, BertIA, Deloitte, Glovo, Indra, Schneider Electric, SDG Group España, SEIDOR, Semidynamics o SiPearl entre d’altres, seran a l'esdeveniment, oferint oportunitats de networking i entrevistes personals.

El programa s’estructurarà en tres parts: conferències, speed dating i sessions de networking, permetent als participants conèixer les últimes tendències i reptes del sector, establir connexions personals i explorar oportunitats professionals.

La MEMEnginy 2024 servirà com a plataforma perquè els més de 2.500 estudiants de l'Escola d'Enginyeria comencin a connectar-se amb el món laboral i coneguin de prop les empreses del sector, creant noves oportunitats per al seu futur professional.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de MEMEnginy.