Matriculació de la 2ª assignació d'estudiants de 1r de Grau 2019-2020

Matriculació 2n ESAGED

Els estudiants de primer curs de Grau acceptats durant la 2ª assignació de places de la preinscripció universitària de juny hauran de venir a matricular-se aquest dijous 25 de juliol, a l’hora que se’ls hi haurà notificat prèviament des de Gestió Acadèmica. Consulta aquí tota la informació i documentació necessària sobre el procés de matriculació.

22/07/2019

El procés de matriculació per als estudiants de primer curs en els Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, a qui se’ls hi ha concedit plaça durant la 2ª assignació de la convocatòria de juny, tindrà lloc el dijous 25 de juliol.

La nova assignació es podrà consultar a partir de dimecres 24 de juliol, través del portal Accés Universitat.

Els estudiants acceptats hauran rebut prèviament un correu electrònic de Gestió Acadèmica amb l’hora assignada.

La matriculació es portarà a terme presencialment, a l'aula 140 de l’edifici de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, situada dins del Campus de la UAB, al costat de l’Hotel Exe Campus UAB.

Abans del procés de matriculació, cal consultar prèviament el tutorial de matrícula de primer curs per a estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i resposta a altres dubtes freqüents.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida.

Vols matricular-te com a becari/ària condicional? Consulta la informació sobre com demanar l’acreditació econòmica per poder matricular-se com a becari/ària condicional.

Més informació

També està disponible per als nous estudiants la Guia de l’Estudiant on trobaran informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2019-2020.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Totes les notícies