Maig 2023: Mes de l'Ocupació per a estudiants i alumni de Prevenció i Seguretat Integral UAB

Diàlegs d'Orientació Professional del curs 2021-22

Prevenció i Seguretat Integral UAB organitza diverses activitats per facilitar la incorporació al mercat laboral d'estudiants i alumni, en el marc del Mes de l'Ocupació, que habitualment es celebra al maig en el centre. Entre les sessions programades, hi ha tallers per crear el CV i adquirir habilitats per superar amb èxit entrevistes de treball; els Diàlegs d'Orientació Professional amb titulats de les tres mencions del Grau, el Workshop amb la trobada anual entre la comunitat universitària i les empreses del Sector, i la participació al Security Fòrum, la fira dels professionals de la Prevenció i Seguretat.

05/05/2023

En el marc del Pla d'Inserció Laboral de Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació, el centre organitza diverses activitats al maig de 2023, el Mes de l'Ocupació, per facilitar la incorporació al mercat del treball dels estudiants i alumni del Grau en Prevenció i Seguretat Integral.

 

Tallers i seminaris per superar processos de selecció i cercar feina

En aquest sentit, la programació de sessions s'inicia el divendres 5 de maig, amb un Seminari Transversal d'Orientació Professional, impartit per Alicia Gómez de Hinojosa, Directora de Persones i Talent de Securitas, i professora del centre. El taller està dedicat a l'elaboració d'un currículum vitae i a obtenir eines i habilitats per superar amb èxit una entrevista de treball.

El dimecres 24 de maig, a les 19 h, es celebrarà el seminari "LinkedIn, el gran aliat en la teva carrera professional", que pronunciarà Judit Sorribes, formadora i experta en vendes i en crear marca personal en aquesta xarxa social. La sessió es farà en format híbrid: presencial a l'aula 307, i per streaming per estudiants que cursin el Grau online.

El dimarts 30 de maig, a les 15:30 h, a l'aula 223, i amb la col·laboració del Servei d'Ocupabilitat UAB i de Barcelona Activa, es durà a terme un Escape Room per treballar, de forma innovadora, lúdica i experiencial, diversos aspectes vinculats amb el procés de selecció, l'autoconeixement del propi candidat/a, i per la superació de l'entrevista laboral. També es tractaran competències transversals com la creativitat, el lideratge i la comunicació. 

Les places són limitades per participar en aquesta dinàmica. Cal inscriure's prèviament a través d'aquest formulari.

codi. MIDA_FUAB

 

Amb la col·laboració de: 

Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB    Logo de Barcelona Activa

 

Orientació per als estudiants a través de l'experiència d'alumni i professionals del Sector

Els Diàlegs d'Orientació Professional aproparan l'experiència i trajectòria de titulats i titulades del Grau, que actualment, estan treballant en diferents àmbits del sector de la Prevenció i Seguretat, per ajudar a escollir als estudiants la menció que desitgin cursar en el darrer curs dels estudis. El calendari de xerrades és el següent:

  • Divendres 12 de maig, a les 19 h. Sessió sobre la menció en Seguretat Laboral, oferida per Miquel Mor Arjona, Director de Formació a PrevenControl, i Graduat EPSI de la promoció 2012.
  • Divendres 19 de maig, a les 19 h. Xerrada sobre la menció en Coordinació de Seguretat Pública, a càrrec de Selena Sierra Roso, agent policial i Graduada de la promoció 2016.
  • Divendres 26 de maig, a les 19 h. Sessió sobre la menció en Direcció de Seguretat Privada i Investigació Privada, impartida per Alexandru Guixà, actual Director de Seguretat i Cap d'Emergències de Nobu Hotel Barcelona, i Graduat de la promoció 2020.

 


Video creat pels estudiants per convidar a les empreses a participar al Workshop 2023.

 

El Workshop i la III Fira de l'Ocupació

La trobada anual del centre amb el món empresarial, per afavorir el contacte entre estudiants i titulats amb les empreses més representatives i professionals del sector de la Prevenció i Seguretat, té lloc el dijous 18 de maig, de 15:30 h a 21 hores, a l'Hotel EXE Campus de la UAB.

Es fa l'Slow Networking, basat en diverses taules rodones per debatre sobre la inserció laboral i les oportunitats de pràctiques i de treball que ofereix el mercat. I també es celebra el tradicional Speed Networking, on les empreses poden rebre en els seus estands als candidats i les candidates a ocupar les seves places de pràctiques i vacants de feina. 

 

L'EPSI, present un any més al Security Fòrum

Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació participarà, un any més, al Security Fòrum, que enguany es celebra el 31 de maig, i 1 de juny, a una nova ubicació: al Palau de Congressos de Barcelona (recinte firal de Montjuïc).

El centre tindrà un estand, on les persones interessades podran rebre informació i solucionar els seus dubtes sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral, que s'ofereix en modalitat presencial i online. A més, el professorat i alumnat també informaran sobre tots els màsters de formació permanentdiplomes d'especialització, i els cursos d'especialització.

Aquest esdeveniment serà també un punt de trobada per a professionals i representants de les empreses del sector, que podran conèixer com captar talent EPSI mitjançant ofertes laborals o de pràctiques, i informar-se sobre plans a mida de formació in-company.