#LANIT2024, la gran trobada del sector TIC, es celebrarà el pròxim 20 de març de 2024

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació. Està organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

12/01/2024

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

L'esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, el premi Joan Clarke, de reconeixement al/la CIO destacat, l’Alan Turing, a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

Enguany es celebrarà la 29a edició el pròxim dia 20 de març de 2024 a l'Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150).

Un any més, l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) uneixen esforços per celebrar conjuntament aquesta trobada, que tornarà a reunir professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC del país.

Ja estan obertes les inscripcions, si vols assistir-hi! Els socis i col·legiats de les entitats organitzadores tenen l’entrada gratuïta (tot i això, cal inscripció!). Tota la informació i inscripcions al web: https://www.lanit.cat.